Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θα έχει ρυθμό στην Πράγα #Klhmats

προγνωστικά

Το Σπάρτα Πράγας – Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχει στο σημερινό μενού του ο #Klhmats που καταλήγει στο 1.85.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Πήρα κάποιες ανάσες τις περασμένες ημέρες, καθώς από εδώ και πέρα θα πατήσουμε γκάζι έως τον επόμενο Μάιο, εκεί όπου θα ολοκληρωθεί περίπου η σεζόν. Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

Στο αποψινό μενού έχω την αναμέτρηση της Σπάρτα Πράγας απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο πρώτος αγώνα στο Ζάγκρεμπ έληξε με 3-1. «ΟΚ», προηγήθηκε η Σπάρτα με πέναλτι στο 39, ωστόσο δέχθηκε την ισοφάριση πριν το ημίχρονο και στο 61′ είχε δεχθεί ακόμη δύο τέρματα.

Η Σπάρτα είναι μία ομάδα που γενικότερα αποδίδει καλύτερα εντός, μοιάζει πιο επιθετική και με μεγαλύτερο πάντοτε αέρα. Παράλληλα, οι Κροάτες προέρχονται από τέσσερα διαδοχικά goal/goal & over 2,5, ενώ στην αντιπίθεση μοιάζουν εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Η Σπάρτα ψάχνει δύο γκολ για να στείλει το ματς στην παράταση και τρία για να προκριθεί, μοιραία θα πρέπει να ρισκάρει, ψάχνοντας αυτά τα τέρματα. Η Ντινάμο θα περιμένει για να «χτυπήσει» σαν την κόμπρα. Περιμένω παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ, επιλογή φυσικά το over 2,5 σε απόδοση λίγο κάτω του διπλασιασμού.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
20:00

Σπάρτα Πράγας – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Over 2,5

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending