Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Γαλλίας: Δοκιμασία στο «Μποζουάρ» #Cascadeur

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Καρέ επιλογών με combo και fun bet έως 16.00 στην πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του «Μποζουάρ».

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με μια πολλά υποσχόμενη αναμέτρηση ξεκινά η αγωνιστική δράση του τριημέρου στη Γαλλία. Ναντ και Μαρσέιγ συγκρούονται στο «Μποζουάρ» όπου τα «καναρίνια» αναζητούν την πρώτη τους φετινή νίκη. Πάμε να δούμε τί προκύπτει στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας

Επιλογές από 1.80 έως 16.00 στο «Μποζουάρ»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιλογές από 1.80 έως 16.00 στο «Μποζουάρ»

Προγνωστικά Γαλλίας: Φαβορί μεν αλλά…

Μαγική εικόνα το εντός έδρας 3-3 της Ναντ απέναντι στη Μονακό. Στην ουσία μόνο μία καθαρή ευκαιρία δημιούργησαν σε όλο το παιχνίδι τα «καναρίνια», αυτή με την οποία έκαναν το 3-1. Το 1-0 ήρθε από πέναλτι και το 2-0 από κόρνερ. Αντιθέτως, η Μονακό ήταν πολύ καλή, είχε 21 τελικές, δύο δοκάρια και άγγιξε τα 3.32 xGoals. Έστω κι έτσι πάντως αυτός ήταν ο πρώτος φετινός βαθμός για την ομάδα του Πιέρ Αριστουά που θα πρέπει ωστόσο να βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα της.

Ούτε το 2-0 της Μαρσέιγ επί της Μπρεστ λέει όλη την αλήθεια. Οι Μασσαλοί αν και προηγήθηκαν σχεδόν με το καλημέρα (4′) δεν έδειξαν ικανοί να ελέγξουν τον αγώνα. Η Μπρεστ ήταν επιθετική, έβγαλε αρκετές φάσεις (και δοκάρι μεταξύ αυτών) και σίγουρα άξιζε κάτι περισσότερο από το ματς. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Μαρθελίνο έφτασε τους επτά βαθμούς (2-1-0) και συγκατοικεί στην κορυφή με τη Μονακό. Σημαντική η προσθήκη του επιθετικού Χοακίν Κορέα που ήρθε ως δανεικός από την Ίντερ ενώ αποχώρησε ως δανεικός στη Λάτσιο ο Γκεντουζί.

Υπέρ των «κυανόλευκων» η πρόσφατη παράδοση, με πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια μέσα – έξω (5-1-0). Πιο πρόσφατη νίκη της Ναντ εντός «Μποζουάρ» με αντίπαλο τη Μαρσέιγ το 3-2 στις 5 Δεκέμβρη του ’18.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο συνήθως έχουν πολλές κάρτες (τουλάχιστον τέσσερις κίτρινες αλλά και τέσσερις κόκκινες στα επτά πιο πρόσφατα ανεξάρτητα από έδρες).

Ορθώς προσφέρεται σε τιμές φαβορί η Μαρσέιγ αλλά σε καμία περίπτωση σε τιμές γύρω στο 1,70. Ως βασική επιλογή θα πάμε σε ένα combo με κάρτες και γκολ, ένα από αυτά να μπει στο δεύτερο μέρος όταν και σημειώνονται τα περισσότερα στα μεταξύ τους. Δεύτερη επιλογή μας θα είναι το ένα εύστοχο σουτ το Σαρρ ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ την προηγούμενη εβδομάδα. Θα κλείσουμε με δύο fun bet, ένα με κάρτες παικτών (θα κυνηγήσω και σήμερα τον Ντάγκλας Αουγκούστο αλλά και τον Ρονζιέ που ακόμα δεν έχουν «κιτρινιστεί» φέτος) ενώ θα ποντάρουμε και σε αποβολή και πέναλτι.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

 

Combo
22:00

Ναντ – Μαρσέιγ

Over 2,5 κάρτες & over 1,5 γκολ & over 0,5 γκολ στο β’ ημίχ.

1.87
BET: 40 units
Ειδικά παικτών
22:00

Ναντ – Μαρσέιγ

1+ σουτ στην εστία Σαρρ

1.80
BET: 15 units
Fun bet
22:00

Ναντ – Μαρσέιγ

Να δεχτούν κάρτα Αουγκούστο & Ρονζιέ

16.00
BET: 3 units
Fun bet
22:00

Ναντ – Μαρσέιγ

Κόκκινη κάρτα και καταλογισμός πέναλτι

10.25
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending