Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αξία στα γκολ από Φινλαδνία και Δανία #Kappa

Ο #Kappa ξεκινά την στοιχημαιτκή σεζόν, με επιλογές από Φινλανδία & Δανία. Αναλύοντας στατιστικά βρίσκει αξία σε δυάδα.

Χαιρετώ το κουβανέζικο πλήθος! Καλό μήνα σε όλους και καλή σεζόν! Επιστρέφω στις στήλες και ελπίζω πλέον πιο τακτικά! Για την επιστροφή μου, επέλεξα δυο προγνωστικά από τα βόρεια για να ζεσταθούμε το επερχόμενο Σαββατοκύριακο. Συνεπώς, θα κινηθούμε με τον αγώνα I-Κίσσατ – Τάμπερε Γιουνάιτεντ. Επίσης, επιλογές έχουμε και για τον αγώνα Οντένσε – Βέιλε. Μέσα από τα διάφορα στατιστικά στοιχεία, μπορούμε να προσεγγίσουμε πιθανές στοιχηματικές επιλογές.

Αξία στα γκολ από Φινλανδία και ΔανίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αξία στα γκολ από Φινλανδία και Δανία

Προγνωστικά: Τι μας λένε τα στατιστικά

Η I-Κίσσατ έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στα εντός έδρας παιχνίδια της με ένα εντυπωσιακό ποσοστό νικών 75%. Αντίθετα, η Τάμπερε έχει σημειώσει μόλις 14% νίκες σε αγώνες εκτός έδρας, για την φετινή διοργάνωση. Αυτό το στοιχείο αναδεικνύει μια Κίσσατ σε πολύ καλή φόρμα. Επιπλέον, πρέπει να επισημάνουμε την ικανότητα της Κίσσατ να δημιουργεί επικίνδυνες επιθέσεις (μέσος όρος 68,75 ανά αγώνα). Αυτό συνοδεύεται από το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έχουν 100% στο goal/goal & over.  Ακόμη, υποδεικνύει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για έναν αγώνα με πολλά γκολ και συμμετοχή και των δύο ομάδων στο σκοράρισμα.

Η Οντένσε, παρότι δεν έχει κερδίσει σε εντός έδρας παιχνίδια φέτος, στα μάτια μου φαίνεται ελαφρώς καλύτερη.  Ακόμη, είναι ενεργή επιθετικά με ένα μέσο όρο 28 προσπαθειών σουτ ανά αγώνα. Αντίθετα, η Βέιλε στην φετινή διοργάνωση έχει δυσκολίες στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς ακόμη ψάχνει το ροζ φύλλο αγώνος. Και οι δύο ομάδες έχουν επιβεβαιώνουν συχνά το σημείο του αμφίσκορου (67% “Γκολ/γκολ”) και το σημείο του  goal/goal & over είναι επίσης στο ίδιο ποσοστό, δείχνοντας την πιθανότητα για έναν αγώνα με γκολ και από τις δύο ομάδες.

Προκρίνονται ως επιλογές

Η επιλογή της συνδυαστικής δυάδας με over 2,5 στο παιχνίδι Κίσσατ – Τάμπερε Γιουνάιτεντ και goal/goal & over 2,5 στο παιχνίδι Οντένσε – Βέιλε φαίνεται ότι έχει μια αξιόλογη πιθανότητα να επιτύχει. Οι ομάδες στα έως τώρα παιχνίδια φαίνεται να έχουν δεινή επιθετική ικανότητα. διάθεση για γκολ και ανοιχτά παιχνίδια, κάτι που ενισχύεται από τα υψηλά ποσοστά σε όλους τους δείκτες που αφορούν είτε τα αμφίσκορα, είτε τα over.

Από την άλλη, η επιλογή της νίκης της I-Κίσσατ και της Οντένσε είναι βασισμένη στα ισχυρά στατιστικά στοιχεία που αναφέραμε προηγουμένως, όπως το υψηλό ποσοστό νικών της I-Κίσσατ στα εντός έδρας παιχνίδια και η επιθετική απόδοση της Οντένσε με τον υψηλό αριθμό προσπαθειών σουτ ανά αγώνα. Όλα αυτά αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι οι αποδόσεις στις αγορές, έχουν ελκυστικότητα και αξία στην κοστολόγησή μου.

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending