Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ροντέο και δυάδα στο 2.02 #Jimandrez

Σερβία: Χωρίς Μπογκντάνοβιτς, αλλά με Γιόκιτς & Ποκουσέφσκι

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη με μπάσκετ και την πρεμιέρα της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής απόψε με πολλά και ενδιαφέροντα προγνωστικά που μας προκαλούν. Μία δυάδα και ένα μονό αποδεκτό σε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με ποδοσφαιρικές και μπασκετικές πινελιές που μας αρέσουν. Πάμε να δούμε.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά: Μόνο με ροντέο αντέχει η Ελλάδα

Ξεκινάμε με την μονομαχία ανάμεσα σε Λιθουανία και Ελλάδα. Η Εθνική δεν εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων όμως πήρε την πρόκριση παίζοντας εξαιρετικά σε ένα ημίχρονο, εκείνο της ανατροπής με τη Νέα Ζηλανδία. Από την άλλη η Λιέτουβα έκανε ένα άνετο 3/3 στον όμιλο της, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση όλους τους αστέρες της και κυρίως τον Γιόνας Βαλαντσιούνας που κυριαρχεί κάτω από την ρακέτα. Για να έχει ελπίδες η γαλανόλευκη να κερδίσει και να… προκριθεί στην οκτάδα πρέπει να πάει το ματς αποκλειστικά στην επίθεση όσο περίεργο και εάν ακούγεται αφού ο αντίπαλος έχει κορμιά, παίζει σκληρή άμυνα αλλά παράλληλα σκοράρει κιόλας. Δεν υπάρχει ούτε η τεχνογνωσία αλλά ούτε η διάθεση από πλευράς Εθνικής στην άμυνα και η αντίπαλος μας σήμερα δεν έχει την σοφτ εικόνα της Νέας Ζηλανδίας. Σίγουρα ο ρυθμός δεν πρέπει να ανοίξει πάρα πολύ αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε τους 80 πόντους και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε δεδομένης της πολυφωνίας που υπάρχει αυτή την στιγμή. Κρατάμε το οver 76,5 της Ελλάδας στο 1.75.

Δυάδα με φανέλα

Προχωράμε με την δυάδα μας και την αναμέτρηση της Σερβίας απέναντι στην Ιταλία. Σίγουρα οι “Πλάβι” αποτελούν φαβορί για τα μετάλλια και φέτος καθώς παίζουν ένα ανανεωμένο μπάσκετ, με σταθερές το μακρινό σουτ και τις πάσες στον Μιλουτίνοφ. Εξαιρετική ομάδα με σούπερ Μπογκντάνοβιτς που θυμίζει ημέρες 2017 και το υπόλοιπο σύνολο που βγάζει μεγάλη υγεία σε σχέση με την περσινή αποτυχία. Οι Ιταλοί συμφωνούμε πως έχουν πάθος και ποιότητα αλλά η εμμονή της μη χρησιμοποίησης νατουραλιζέ για την κάλυψη του σέντερ τους κάνει ευάλωτους. Και πέρυσι μπορεί να πέρασαν παίζοντας σε υψηλό τέμπο αλλά φέτος οι Σέρβοι είναι καλύτεροι, εκείνοι και χειρότεροι και δύσκολα θα βρουν για δεύτερη φορά την υπέρβαση. Ο άσσος της Σερβίας για μία δυάδα διπλασιασμού είναι αξιοπρεπής.

Τέλος κλείνουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και Ατρόμητο, ένα ματς που ανοίγει την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Λίγα έως καθόλου πράγματα για τους τυπικά γηπεδούχους στα δύο πρώτα ματς, καλούνται να βγάλουν αντίδραση. Κακός αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό η ομάδα του Κόουλμαν, must win παιχνίδι για την είσοδο στην εξάδα αυτό. Πάντως η Κηφισιά κόσμο δεν έχει, δεν θα παίξει στην έδρα της και είναι μία ομάδα που ούτε καν σταθερό γήπεδο έχει. Ο Ατρόμητος έχει φανέλα στην κατηγορία για τέτοια ματς και το Χ2 μας χαρίζει τον διπλασιασμό στην δυάδα

Δυάδα απόδοσης 2.02
11:00

Σερβία – Ιταλία

1

1.33
21:00

Κηφισιά – Ατρόμητος

Χ2

1.50
BET: 10 units
Μονό
15:45

Λιθουανία – Ελλάδα

Ελλάδα οver 76,5

1.72
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending