Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Μετράει η εμπειρία #DonKixotis

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην αναμέτρηση Κηφισιά – Ατρόμητος ποντάρει ο #DonKixotis, ποντάροντας σε ένα combo που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Τετάρτη βράδυ διαβάσαμε καλά το Ιράν έπεσε η απόδοση παρόλα αυτά το ρίσκο με το ημίχρονο μας πήρε μαζί του με σκοπό να μην κλείσει με κέρδος το πρώτο άρθρο στην ομάδα του Koubanezos.gr.

Μετράει η εμπειρίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μετράει η εμπειρία

Προγνωστικά: Κηφισιά – Ατρόμητος

Παρασκευή σήμερα και θα ασχοληθούμε με ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου (εδώ γελάμε). Κηφισιά – Ατρόμητος, με το παιχνίδι να διεξάγεται στις 21:00, καθώς ακόμα οι θερμοκρασίες στην χώρα μας είναι ανυπόφορες. Στοιχεία που μας οδηγούν στην επιλογή μας:

  • Η Κηφισιά θα παίζει όλα τα εντός της παιχνίδια όπως δείχνουνε τα πράγματα στην έδρα της Λαμίας, καθώς δεν έχει άδεια το γήπεδο που είχε στην SuperLeague 2, ενώ το «Ζηρίνειο» και οι υπόλοιπες έδρες που μίλησε η Κηφισιά για έδρα και οι διαπραγματεύσεις που έκανε δεν κατέληξαν κάπου.
  • Φαβορί για εξάδα είναι ο Ατρόμητος και με βάσει τις αποδόσεις που κυκλοφορούσαν στην αγορά πριν μερικό καιρό, σίγουρα πιο έμπειρη ομάδα και με πολλά χρόνια παραστάσεις στην Super League οι φιλοξενούμενοι για να κερδίσουν μία ψήφο εμπιστοσύνης.

Όποια ομάδα ηττηθεί ξεκινάει με 0/2 όποτε δεν περιμένω ανοικτό παιχνίδι από καμία από τις δύο πλευρές και χτίζω ένα Bet Builder παρακάτω…

 

Combo
21:00

Κηφισιά – Ατρόμητος

Χ2 & under 3,5

1.68
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending