Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι #Nikolas43

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους σε Ελλάδα και Αγγλία από τον #Nikolas43 σε δυάδα απόδοσης 4.72

Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους. Δυο παιχνίδια από το κουπόνι της Παρασκευής με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ικανοί για τρίποντα. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Κηφισιά – Ατρόμητος

Πρεμιέρα για την Κηφισιά στην έδρα της στο πρωτάθλημα της Superleague μετά τις δυο πρώτες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Ισάριθμες ήττες για τους νεοφώτιστους από Γιάννενα και ΠΑΟΚ και η συνέχεια μοιάζει δύσκολη από τώρα. Βελτιωμένη η εικόνα της στην Τούμπα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα μετράει στο τέλος. Ο Ατρόμητος από την άλλη έχει δώσει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο οποίο έχασε με 4-0. Δεν θα σταθώ σε επίμαχες φάσεις καθώς και οι ίδιοι στο περιστέρι έχουν αφήσει πίσω αυτή την ήττα και επικεντρώνονται στο παιχνίδι με την Κηφισιά. Θετική η εικόνα του Ατρόμητου στα φιλικά του καλοκαιριού καθώς έμεινε αήττητος και θέλει το τρίποντο για να πάρει τα πάνω του. Το 2.65 του διπλού είναι δελεαστικό.

Λούτον – Γουέστ Χαμ

Ανήμπορη η Λούτον  στις έδρες των Μπράιτον και Τσέλσι τέσσερα γκολ από τους «Γλάρους» και τρία από τους «Μπλε». Μπακαλίστικη λογική ότι η Γουέστ Χαμ κέρασε από τρία γκολ και τις δυο προαναφερθείσες ομάδες άρα θα έχει εύκολο βράδυ. Πέρα από την πλάκα επειδή οι οπαδοί των «Σφυριών» έχουμε δει πολλά απίστευτα κρατάμε μια πισινή. Η ομάδα του Λονδίνου βέβαια δείχνει να έχει ανεβεί επίπεδο. Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι να την εμποδίσει απο μια ακόμα επικράτηση. Φανερή η διαφορά επιπέδου  ελπίζω το διπλό του 1.78 να έρθει πιο εύκολα απ’ ότι πιστεύω.

Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι

 

Δυάδα απόδοσης 4.72
21:00

Κηφισιά – Ατρόμητος

2

2.65
22:00

Λούτον – Γουέστ Χαμ

2

1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending