Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αισθητή η διαφορά ποιότητας #Klhmats

προγνωστικά

Ο #Klhmats ασχολείται με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λαμία και καταλήγει σε διπλό ποντάρισμα στο 1.75 και στο 2.00.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος θα σταθώ μονάχα σε μία αναμέτρηση, την οποία βέβαια έχω σταμπάρει από την αρχή της εβδομάδας. Γι’ αυτό άλλωστε θα καταλήξω και σε διπλό ποντάρισμα, επειδή πιστεύω πολύ σε αυτά που θα δώσω.

Τι να πω για τη φετινή Λαμία; Εξαιρετική στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στον Βόλο, παρότι δεν πήρε το διπλό και έμεινε στο εκτός έδρας 2-2 με το Βόλο. Τη δεύτερη αγωνιστική βέβαια επικράτησε του Άρη εντός έδρας με 1-0 και πήρε ψυχολογία. Όμως, έπειτα από δύο αγωνιστικές, η κατάσταση και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει κατακόρυφα.

Ο Ολυμπιακός είχε ταξίδι στην Πέμπτη στη Σερβία, εκεί όπου επικράτησε με 3-0 της Τσουκαρίτσκι. Πιστεύω πως εάν εξαιρέσουμε το πάνε – έλα, οι παίκτες του Μαρτίνεθ δεν κουράστηκαν ιδιαίτερα, αφού η διαφορά ποιότητας ήταν αισθητή. Όπως αισθητή είναι και απόψε, απέναντι σε μία ομάδα που παραδοσιακά παλεύει για τον υποβιβασμό.

Ο Ολυμπιακός όσο περνάει ο καιρός ενισχύεται και βελτιώνει την εικόνα του. Παρήγαγε θέαμα απέναντι στον Ατρόμητο και το τελικό 4-0 ήταν δίκαιο. Κάτι ανάλογο περιμένω και απόψε. Ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να εκκινήσουν δυνατά, ώστε να «καθαρίσουν» από νωρίς και να προσφέρουν θέαμα.

Ένα το bet builder στα προγνωστικά μου, καθώς και ένα μονό αποδεκτό, κυνηγώντας και στις δύο περιπτώσεις τα γκολ.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
20:00

Ολυμπιακός – Λαμία

1 ημίχ. / 1 τελ. & over 1,5

2.00
BET: 25 units
Μονό
20:00

Ολυμπιακός – Λαμία

Over 2,5

1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending