Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η κούραση πληγώνει την Ελλάδα #Xose

προγνωστικά

Τρεις επιλογές στην σημερινή στήλη του #Xose, μία μπασκετική από το παιχνίδι της Ελλάδας και δύο από το Ολυμπιακός – Λαμία.

Η κούραση το μικρό ρόστερ αλλά και η ποιότητα της Λιθουανίας έκριναν τον αποκλεισμό της εθνικής μας ομάδας. Η «γαλανόλευκη» πάντως πάλεψε με όλες τις δυνάμεις παίζοντας ουσιαστικά με 8 παίχτες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με το Μαυροβούνιο θα κοντραριστεί σήμερα σε ένα παιχνίδι με φόντο την 9η θέση. Οι Βαλκάνιοι παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί σε όλη την διοργάνωση με τον Βούτσεβιτς να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Το διπλό στο 1.72 θα είναι η επιλογή μας πηγαίνοντας κόντρα στο συναίσθημα.

Αρκετά ανώτερος ο Ολυμπιακός από την Τσουκαρίτσκι εξασφάλισε εύκολα τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League. Τώρα θα ψάξει το 3/3 στο πρωτάθλημα και είναι ξεκάθαρα το φαβορί απέναντι στη Λαμία. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι δεδομένο ότι θα πιέσουν από νωρίς για να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Με αμυντικό πλάνο οι φιλοξενούμενοι ξέρουν καλά ότι το έργο σήμερα θα είναι δύσκολο. Δύο πονταρίσματα έχουμε στο «Γεώργιος Καραισκάκης» με over 2,5 στο 1.79 και στον άσο με -1,5 χάντικαπ που παίζει στο 1.78.

Δες όλο το live bet του Χοσέ με ένα κλικ

Μονό
11:40

Ελλάδα – Μαυροβούνιο

2

1.72
BET: 20 units
Μονό
20:00

Ολυμπιακός – Λαμία

Over 2,5

1.79
BET: 15 units
Μονό
20:00

Ολυμπιακός – Λαμία

1 (-1,5 AH)

1.78
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending