Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προβλέψεις US Open: Τυφώνας Ρούμπλεφ #Dikopoulos

προβλέψεις US Open

Ρούμπλεφ και Ντρέιπερ διεκδικούν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, θέλοντας να κάνουν το βήμα παραπάνω. Προβλέψεις US Open από τον #Dikopoulos.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Κάνω ένα διάλλειμα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για να ασχοληθώ με το τένις και συγκεκριμένα με το US Open. Ξεκινάει η δεύτερη εβδομάδα στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς και η δράση κορυφώνεται. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά ποιοι είναι το φαβορί για να επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις US Open και να προκριθούν στα προημιτελικά.

Προβλέψεις US Open: Φαβορί με… δυσκολίες

Πολύ καλό τουρνουά κάνει μέχρι στιγμής ο Ρούμπλεφ. Φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά, όταν και αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Αξιοπερίεργο το γεγονός πως μέχρι στιγμής έχει αντιμετωπίσει μόνο Γάλλους αθλητές. Κέρδισε κατά σειρά Καζό, Μονφίς και Ρίντερνεχ, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες αλλά και πιάνοντας πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης. Σερβίρει πάρα πολύ καλά και πιέζει αρκετά και τους αντιπάλους του όταν υποδέχεται την μπάλα. Σήμερα θα αντιμετωπίσει έναν αθλητή κόντρα στον οποίον μετράει μόνο νίκες. Την τελευταία φορά που αγωνίστηκαν σε σκληρή επιφάνεια, το 2022 στο τουρνουά της Ουάσιγκτον, ο Ντρέιπερ κέρδισε μόλις έξι games.

Δεν θα είναι ίδιο το σημερινό παιχνίδι όμως, καθώς ο Άγγλος πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τουρνουά μέχρι στιγμής. Νίκες κόντρα σε Άλμποτ, Χουρκάζ και Μοχ για τον αριστερόχειρα που πλέον ψάχνει ακόμα μία υπέρβαση για να πετύχει το καλύτερο πλασάρισμά του σε Grand Slam. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στα χτυπήματά του, θέλω όμως να τον δω πως θα αντιδράσει κάτω από πίεση. Κοιτώντας τις προβλέψεις US Open, θα βρείτε ένα σετ σχετικά μοιρασμένο, με φαβορί τον Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος έχει την εμπειρία να διαχειριστεί παιχνίδια τέτοιου επιπέδου και σίγουρα η δική του απόδοση θα ορίσει τη μοίρα του αγώνα. Υπάρχει αξία στη νίκη του, περιμένοντας μάλιστα να καλύψει και το χάντικαπ στα games.

Καλή εβδομάδα και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν ποντάρετε.

Τυφώνας Ρούμπλεφ για τα προημιτελικάΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τυφώνας Ρούμπλεφ για τα προημιτελικά

Μονό
19:15

Ντρέιπερ – Ρούμπλεφ

2 (-4,5)

1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending