Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Μίλος Ντέλετιτς: “Πίκρα να χάνεις στο τελευταίο λεπτό…”

Δύο γκολ για τον Βόλο πέτυχε χθες (3/9) ο Μίλος Ντέλετιτς, όμως η ομάδα του Βόλου γνώρισε την ήττα 3-2 από την ΑΕΚ, παρότι η αντίπαλός της έπαιζε με 10 παίκτες από το 24′.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, στάθηκε στην ανωτερότητα της Ενωσης. «Μπήκαμε καλά… Σκοράραμε, με 11 ήμασταν καλά.

Η ΑΕΚ πήρε κόκκινη στο 24’ και μετά εμείς πέσαμε σε τρεξίματα. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένα. Μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς, είχαμε φάσεις, είναι πίκρα να χάνεις στο τελευταίο λεπτό, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως…», είπε αρχικά στην Cosmote TV.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν περίμενε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κρατήσει τον βαθμό μετά το 2-2 που πέτυχε. «Όταν βάλαμε το γκολ αυτό μας έδωσε πίστη!

Αν ήμασταν λίγο τυχεροί στην κόντρα…

Είναι πίκρα που χάσαμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έπαιζε με δέκα παίκτες από το 24’, έπαιξε φοβερά και κέρδισε. Εμείς συνεχίζουμε»

Για τον ίδιο και τις αφιερώσεις που έκανε κάθε φορά που έστελνε την μπάλα στα δίχτυα ανέφερε ότι «…για την οικογένεια μου είναι και την γυναίκα μου. Περιμένουμε τον Σεπτέμβρη το μωρό μας!».

Trending