Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λιθουανία – Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λιθουανία – Σερβία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λιθουανία – Σερβία προγνωστικά

  • «The Mall of Asia Arena», Μανίλα (20.000).
  • Στις 11:45 θα γίνει το πρώτο τζάμπολ.
  • Επτά φορές έχουν αναμετρηθεί ξανά με τη Σερβία να έχει επικρατήσει στις τέσσερις.
  • Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν σε μεγάλη διοργάνωση ήταν στο EuroBasket του 2015 όταν η Λιθουανία επικράτησε με 67-64.

Ρεπορτάζ Λιθουανίας

Φοβερή και… τρομερή Λιθουανία στη δεύτερη φάση του Μουντομπάσκετ, επικρατώντας της Ελλάδας και των ΗΠΑ, κάνοντας ένα αξιοζήλευτο 5/5 και παίρνοντας την πρώτη θέση του ομίλου. Ειδικά απέναντι στους Αμερικάνους, είχε φοβερή ευστοχία στο τρίποντο, έβγαλε αρκετό χαρακτήρα και στοχεύει πλέον στα μετάλλια. Διέψευσε όλους όσους της ασκούσαν κριτική, παίζοντας εξαιρετικά παρά τις απουσίες και ουσιαστικά έχοντας φτάσει μακριά με πολλούς ρολίστες. Πλέον τα περιθώρια στενεύουν και απαγορεύονται λάθη, ευελπιστώντας ο Μαξβίντις πως θα πάνε όλα «δεξιά» ξανά στην ομάδα του.

Stat Attack: Έχει ξεπεράσει τους 90 πόντους σε όλα της τα ματς.

Απουσίες: Δεν υπάρχει καμία απουσία, όλοι διαθέσιμοι.

Ρεπορτάζ Σερβίας

Ήταν σοβαροί οι Σέρβοι και κέρδισαν με άνεση τη Δομινικανή Δημοκρατία, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Η ήττα από την Ιταλία τους επέστρεψε στην κανονικότητα και πλέον κατάλαβαν πως μόνο με την επίθεση τους δεν μπορούν να πάνε μακριά. Ο Μπογκντάνοβιτς, παρόλα αυτά, δείχνει καυτός, υπάρχουν αρκετοί συμπαραστάτες και ο Μιλουτίνοφ κάνει αρκετά καλά ματς κάτω από την ρακέτα. Το μοναδικό θέμα που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες ώρες, ήταν ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σίμανιτς που έχασε το ένα του νεφρό, προκαλώντας την παγωμάρα της κοινής γνώμης.

Stat Attack: Έχει 3/5 φορές ξεπεράσει τους 100 πόντους.

Απουσίες: Ο Σίμανιτς θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά, κανονικά οι υπόλοιποι.

προγνωστικά

Προγνωστικά Λιθουανία – Σερβία

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη επιθετική ποικιλία και αναμένεται να δώσουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Παρόλα αυτά το line είναι ψηλά και θα δούμε σκληρές μονομαχίες ειδικά στην άμυνα. Κρατάμε το under 171,5 στο 1.78.

Λιθουανία - Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Λιθουανία - Σερβία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment

Trending