Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα βρίσκει σκούρα ο Μίλου #Dogass

προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Επιστρέφει με επιλογές από τα Προημιτελικά του Παγκοσμίου ο #Dogass σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Σοβαρεύουν τα πράγματα στο Μουντομπάσκετ με την συγκεκριμένη τελική οχτάδα να μην μπορούσε να την προβλέψει κανείς. Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο ειδικά από την αναμέτρηση της Λιθουανίας με τη Σερβία. Πάμε στα προγνωστικά Μουντομπάσκετ.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Δυσκολίες στις ρακέτες

Αίμα και άμμος στην πρώτη ημερολογιακά αναμέτρηση, με τη Λιθουανία να αντιμετωπίζει τη Σερβία. Την έκπληξη της χρονιάς έκανε η ομάδα του Μακσβίτις που κέρδισε στα ίσα τις Η.Π.Α. με 110 – 104. Από την άλλη, οι Σέρβοι έπεσαν πάνω στους Λιθουανούς λόγω της ήττας τους από την Ιταλία.

Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο παίκτες της Σερβίας. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ διανύει ένα εξαιρετικό Μουντομπάσκετ, όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά στα προημιτελικά, καθώς θα αντιμετωπίσει έναν από τους καλύτερους ψηλούς της διοργάνωσης. Κορμί σαν του Βαλαντσιούνας πρώτη φορά θα συναντήσει, η ποιότητα του οποίου του δίνει πλουσιοπάροχα συμβόλαια στο NBA. Με αυτά σαν δεδομένα θεωρώ πως ο ψηλός του Ολυμπιακού δεν θα αγγίξει το double-double και το under 9,5 ριμπάουντ του θα μπει στα προγνωστικά μας.

Η δεύτερη επιλογή είναι η over 0,5 ασίστ του Όγκνιεν Ντόμπριτς. Ο Σέρβος γκαρντ θα χάσει τις λιγοστές μπάλες που έπαιρνε, καθώς δεν έχει ανάλογη εμπειρία από τέτοιες αναμετρήσεις. Το πιθανότερο σενάριο είναι να σπάσει αρκετές μπάλες και για ένα γκαρντ θεωρώ αδιανόητο το να δίνεται στο 2.00 η μία ασίστ του. 

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Ειδικό
11:45

Λιθουανία – Σερβία

Μιλουτίνοβ under 9,5 ριμπάουντ

1.80
BET: 20 units
Ειδικό
11:45

Λιθουανία – Σερβία

Ντόμπριτς over 0,5 ασίστ

2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending