Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μικρές Αγγλίδες με γκολ στο 2.25 #NikolasKappa

Προγνωστικά Τρίτης: Ο Nikolas Kappa καταπιάνεται με τη National League στην Αγγλία και βρίσκει δυάδα επιλογών σε στοίχημα για γκολ.

Τρίτη σήμερα και έχει τις αγαπημένες κατηγορίες των παικτών του στοιχήματος, που δεν είναι άλλες από τις μικρές Αγγλίδες. Για τα προγνωστικά Τρίτης, θα ασχοληθούμε πάλι με στοίχημα σε γκολ, όπως προκύπτει από τις διάφορες ισχυρές στατιστικές τάσεις. Τα δυο παιχνίδια που θα ασχοληθούμε είναι αυτό της Στόρτφορντ εναντίον της Ράσολ Ολύμπικ. Κατόπιν, αυτό της Τορκί με την Φράνμπορο.

Προγνωστικά Τρίτης: Δεν τις λες και πολυβόλα σκοραρίσματος

Η Στόρτφορντ στη φετινή διοργάνωση, όσο αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια, μετρά τρία γκολ στο ενεργητικό και ένα γκολ παθητικό. Από την άλλη, η Ράσολ μετρά στα εκτός έδρας ένα γκολ ενεργητικό και τέσσερα παθητικό. Αν και νωρίς, παρατηρούμε μια δυσκολία στο σκοράρισμα για τους φιλοξενούμενους. Ενώ, όσο αφορά το αναμενόμενο σκοράρισμα σε συνδυαστικούς μέσους όρους, αναμένουμε ακριβώς 1,5 γκολ σε άθροισμα ενεργητικού/παθητικού. Αυτός ο αναμενόμενος αριθμός προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία για τις ομάδες.

Συγκεκριμένα, τα τέσσερα γκολ που έχουν σημειωθεί στους αγώνες της Στορτ, επιμερισμένα σε τρεις εντός έδρας αγώνες, μας οδηγούν στο γεγονός ότι κατά μέσο όρο, σε παιχνίδια της γηπεδούχου σημειώνονται 1,33 τέρματα ανά παιχνίδι. Αντίστοιχα, τα πέντε γκολ σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια, μας δίνουν 1,67 γκολ ανά παιχνίδι. Ακόμα, τόσο για τους γηπεδούχους, όσο και για τους φιλοξενουμένους, στην φετινή σεζόν δεν έχει υπάρξει παιχνίδι με παραπάνω από τρία τέρματα.

Παίρνουν μπρος στο δεύτερο ημίχρονο

Η δεύτερη επιλογή για τα προγνωστικά της Τρίτης, έρχεται και πάλι από τη National League της Αγγλίας. Το παιχνίδι είναι αυτό της Τορκί ενάντια στην Φράνμπορο. Σε αυτόν τον αγώνα παρατηρεί κανείς ότι υπάρχει μια τάση για τη σημείωση των περισσότερων τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στους δώδεκα τευλευταίους αγώνες εντός έδρας για την Τορκί, το άθροισμα τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο είναι στο 2,08 ανά παιχνίδι, έναντι του ενός τέρματος σύνολο στο πρώτο ημίχρονο.

Η αντίστοιχη στατιστική για τους φιλοξενούμενους είναι 1,92 τέρματα ανά παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Ενώ, η αντίστοιχα στο πρώτο ημίχρονο η Φράνμπορο σημειώνει και αυτή σε άθροισμα ενεργητικού παθητικού κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι. Η ένδειξη εδώ είναι σαφώς η επιλογή του «περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο», το οποίο βρίσκουμε από μόνο του σε αποδόσεις διπλασιασμού. Προσωπικά θα διαλέξω από τη Fonbet το «Ακριβής Αριθμός Γκολ – 2ο Ημίχρονο: 1 ή 2 Γκολ».

Προγνωστικά Τρίτης: Τι παίζουμε τελικά

Σύμφωνα με τα παραπάνω, θα χτίσουμε μια δυάδα σε αποδόσεις λίγο πάνω από τον διπλασιασμό, για το στοίχημα Τρίτης. Από το παιχνίδι της Στορτ, επιλέγω το ασιατικό under 3,00, ώστε να είμαστε ασφαλείς. Ακόμη, από το δεύτερο παιχνίδι που αναλύσαμε, όπως είπαμε θα επιλέξουμε τον Ακριβή αριθμό Γκολ στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 1.55.

Μικρές Αγγλίδες με γκολ στο 2.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μικρές Αγγλίδες με γκολ στο 2.25

Περισσότερα

Click to comment

Trending