Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Αγγλίας: Διπλασιασμοί στο EFL #JimTsilo

Επιστροφή στις στήλες για τον #JimTsilo με προγνωστικά Αγγλίας και πιο συγκεκριμένα, επιλογές από αγώνες του EFL Trophy.

Επιστροφή στις επάλξεις αρχές Σεπτεμβρίου, αν και έλειψα αρκετό διάστημα. Εννοείται μέσω του koubanezos.gr θα με διαβάζετε και φέτος με έμφαση κυρίως σε αγώνες του νησιού, αλλά και σε ότι άλλο βρω κάποια αξία. Τρίτη σήμερα με το πρόγραμμα αρκετά μικρό, αλλά με το EFL Trophy να μας δίνει κάποιες επιλογές στα προγνωστικά Αγγλίας.

Προγνωστικά Αγγλίας: Επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά στο 2.27

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί EFL Trophy, πρόκειται για το Κύπελλο όπου ανταγωνίζονται ομάδες της τρίτης και τέταρτης κατηγορίας της Αγγλίας, δηλαδή League One και League Two, με επιπλέον συμμετοχή και κάποιων ομάδων under 21 της Premier League.

Ξεκινώ με το παιχνίδι Φλίτγουντ – Τρανμίρ. Δεν είναι καλά τα πράγματα για τη Φλίτγουντ η οποία έχει ξεκινήσει κάκιστα τη σεζόν, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του τεχνικού της, Σκοτ Μπράουν. Με υπηρεσιακό στο παιχνίδι του EFL που λογικά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Η Τράνμιρ, επίσης δεν έχει κάνει καλή εκκίνηση, αλλά έχει αρκετή ποιότητα για να διεκδικήσει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Υψηλότατο το διπλό που στέκει και από μόνο του, αλλά μου αρκεί να σκοράρει η Τράνμιρ, για να το συμπεριλάβω στη δυάδα μου.

Συνέχεια με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρέξαμ και Νιούκαστλ U21. Η νεοφώτιστη και νεόπλουτη Ρέξαμ αρχίζει να συνηθίζει στη League Two, αν και ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος. Μεγάλη ευκαιρία αποτελεί το φετινό EFL Trophy για να ψάξει μια διάκριση. Απέναντι στους νέους της Νιούκαστλ είναι ίσως το ιδανικό ξεκίνημα, αφού οι τελευταίοι δεν έχουν τη δυναμική και η συμμετοχή τους αποτελεί κυρίως θέμα εμπειρίας για τους παίχτες. Άσος σε combo με over 1,5 στο 1.65

Με τα γκολ οδηγό στο 2.63

Η κάτοχος του τροπαίου Μπόλτον, φιλοξενεί τη Σάλφορντ. Ακόμη μια σεζόν που ξεκινάει με μεγάλες βλέψεις για την άλλοτε ισχυρή Μπόλτον. Να διατηρήσει τα σκήπτρα στο EFL είναι ένας από τους στόχους και ο αγώνας απέναντι στη ποιοτική Σάλφορντ αποτελεί ιδανικό ξεκίνημα για να δείξει τις διαθέσεις της. Η Σάλφορντ έχει κάνει κακή αρχή στη σεζόν, αλλά η ποιότητα που διαθέτει είναι δεδομένη. Ματς που δύσκολα θα μείνει χαμηλά σε σκορ, μπαίνει στις επιλογές μου το over 2,5 στο 1.70.

Την ίδια ώρα, η Χάρογκεϊτ φιλοξενεί τη Νότιγχαμ U21. Ομάδες που δύσκολα θα πρωταγωνιστήσουν στο θεσμό, ίσως μας προσφέρουν από την αρχή παιχνίδια με θέαμα και γκολ. Η Χάρογκεϊτ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, με τα παιχνίδια της πάντως να έχουν πάντα ρυθμό και γκολ. Η νέοι της Νότιγχαμ θα ψάξουν τις καλές εμφανίσεις στο θεσμό και σίγουρα μπορούν να συνεισφέρουν σε παιχνίδια με γκολ. Οκ το οver 2,5 στο 1.55, μπαίνει και αυτό στη δυάδα μου.

Διπλασιασμοί στο EFLΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Διπλασιασμοί στο EFL

Περισσότερα

Click to comment

Trending