Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ. Τα οver δίνουν πρόκριση #Dikopoulos

Τα οver δίνουν πρόκριση

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ έχει ο #Dikopoulos. Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους ημιτελικούς θα δοθούν σήμερα μεταξύ τεσσάρων άκρως επιθετικών ομάδων.

Καλημέρα σε όλες τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες. Ολοκληρώνεται σήμερα η δεύτερη ημέρα των προημιτελικών, που αναμένεται με το ίδιο ενδιαφέρον όπως και η χθεσινή. Παιχνίδια με ξεκάθαρα φαβορί αλλά κοιτώντας τα προγνωστικά Μουντομπάσκετ δεν υπάρχει αουτσάιντερ στην φετινή διοργάνωση. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα προφίλ των σημερινών ομάδων αλλά και τι περιμένω να δούμε στο παρκέ.

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Γερμανικός οδοστρωτήρας

Η μοναδική αήττητη ομάδα στην διοργάνωση είναι πλέον η Γερμανία και έτσι ακριβώς θέλει να παραμείνει. Τα «Πάντσερ» όχι απλά κερδίζουν όποιον βρεθεί στο διάβα τους, αλλά συντρίβουν τους αντιπάλους τους. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η Γερμανία σκοράρει 93,4 πόντους ανά παιχνίδι ενώ κερδίζει τους αντιπάλους της με 20,6 πόντους διαφορά. Παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό στην επίθεσή της με συνεχόμενη κίνηση στην μπάλα. Ο Σρέντερ αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας και είναι εκείνος που αλλάζει ανά πάσα στιγμή τον ρυθμό του παιχνιδιού. Το ίδιο θα θελήσει να κάνει και σήμερα και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να τους ακολουθήσει ο αντίπαλός τους.

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν έκπληξη την πορεία της Λετονίας αλλά όσοι παρακολουθούμε το σύνολο του Μπιάνκι από τα προκριματικά γνωρίζουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται. Για να φτάσει ως εδώ χρειάστηκε να κερδίσει την Ισπανία και την Γαλλία, στηριζόμενη στην εξαιρετική επίθεσή της. Κοιτάζοντας,  θα δούμε πως η Λετονία πηγαίνει σε γρήγορο ρυθμό τα παιχνίδια της. Θεωρώ πολύ δύσκολο να μπορέσει να περιορίσει αμυντικά την Γερμανία και για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσει στο σκοράρισμα. Θα αποφύγω το συνολικό οver στο παιχνίδι και θα στηρίξω την επίθεση της Γερμανίας, με το όριο να βρίσκεται στους 88,5 πόντους, έξι λιγότερους από τον μέσο όρο της.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Το ντέρμπι των MVP

Ο Καναδάς βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στον αποκλεισμό αλλά απέδειξε πως είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πάρα πολλές λύσεις από τον πάγκο. Νίκη με ανατροπή από το -12 στην τελευταία περίοδο κόντρα στην Ισπανία με ηγέτη για ακόμα ένα παιχνίδι τον ασταμάτητα Σάι Γκιλντέους Αλεξάντερ. Ο σούπερσταρ των Θάντερ οδεύει ολοταχώς προς το βραβείο του MVP θέλοντας να συνδυάσει τις εμφανίσεις του και με νίκες. Φουλ επιθετική ομάδα ο Κανάδας, αρέσκεται σε υψηλό tempo και αρκετές επιθέσεις από την περιφέρεια.

Στον αντίποδα, η Σλοβενία εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά με την νίκη κόντρα στην Αυστραλία. Απέναντι στην Γερμανία έχασε νωρίς την επαφή με το σκορ και έπειτα οδηγήθηκε σε ροτέισον. Ο Ντόντσιτς κάνει ότι μπορεί προκειμένου να οδηγήσει την χώρα του σε μία ακόμα διάκριση, φαίνεται όμως να μην έχει πολλές βοήθειες. Με τα προγνωστικά να δίνουν ως φαβορί τον Καναδά, ο Λούκα θα πρέπει να κάνει ακόμα ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, τόσο επιθετικά όσο και δημιουργικά. Περιμένω τον Καναδά να φτάνει σε μία εύκολη νίκη καθώς δεν βλέπω την Σλοβενία πως θα περιορίσει αμυντικά τους αντιπάλους της. Εάν το παιχνίδι δεν ξεφύγει από νωρίς πιστεύω πως ο Καναδάς θα σκοράρει κοντά στον μέσο όρο του. Καλή επιτυχία και καλή τύχη σε ό,τι και αν αποφασίσετε να ποντάρετε.

Μονό
11:45

Γερμανία – Λετονία

Γερμανία Over 88,5

1.84
BET: 30 units
Μονό
15:30

Καναδάς – Σλοβενία

Καναδάς Over 91,5

1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending