Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπέρτανς και ετοιμότητα στο 3.00 #Jimandrez

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με μπασκετική στήλη που ποντάρει στις δύο αναμετρήσεις του Μουντομπάσκετ αλλά και σε ένα μακροχρόνιο.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης με προγνωστικά απόψε αμιγώς μπασκετικά με δύο επιλογές από τους δύο προημιτελικούς του Μουντομπάσκετ που θα έχουν αρκετή ένταση και μεγάλα σουτ. Εμείς ποντάρουμε σε δύο αξιόλογα σημεία και πάμε αμέσως να δούμε τι έχουμε στο μενού μας.

Προγνωστικά: Μόνο ο Μπέρτανς μπορεί

Η αρχή από τον αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Λετονία. Οι δύο ομάδες που έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο στο φετινό τουρνουά, με τα πάντσερ να παίζουν ολόσωστο μπάσκετ και να δείχνουν με την πρώτη ευκαιρία την δυναμικά τους ενώ από την άλλη η χώρα της Βαλτικής έχει σπουδαία χημεία, κάνοντας τον πλανήτη να παραμιλάει με τις επιδόσεις της. Φυσικά πλέον τα πράγματα και για τις δύο αλλάζουν και τα νοκ-άουτ μπορεί να αποδειχθούν αρκετά ύπουλα αφού αμφότερες βγάζουν μία κάποια αφέλεια στο παιχνίδι τους. Η Γερμανία βέβαια έχει μεγαλύτερο βάθος και μπορεί να διαχειριστεί με την εμπειρία ορισμένων παικτών καλύτερα κάποιες καταστάσεις, ενώ από την άλλη η Λετονία θα προσπαθήσει να βρει λύσεις από το τρίποντο κυρίως. Εκεί κρύβεται και η μεγάλη δύναμη της, βρίσκει εύκολα καλάθια και μπορεί να αντέξει στον υψηλό ρυθμό των αντιπάλων που θα πάνε το ματς να το κερδίσουν με μεγάλη ένταση και υψηλό σκορ.

Εδώ μπορούμε να κρατήσουμε το Over 18,5 σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ του Μπέρτανς σε απόδοση 1.85 δεδομένου πως θα παίξει τουλάχιστον 35 λεπτά στο παρκέ και είναι ο πιο ποιοτικός της παίκτης της, ενώ με Γαλλία και Ισπανία επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο line.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά: Έτσι μόνο μπορεί να διεκδικήσει η Σλοβενία

Συνέχεια με την αναμέτρηση του Κανάδα με τη Σλοβενία. Παιχνίδι που κρύβει τεράστιες παγίδες, ιδίως στοιχηματικά, καθώς μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές ομάδες. Σίγουρα η ποιότητα της παρέας του Αλεξάντερ δεν συγκρίνεται με εκείνης του Ντόνσιτς αλλά σε τρία σοβαρά παιχνίδια που έδωσε η πρώτη, δε μπορούμε να πούμε πως έπεισε, εξάλλου έχασε από την Βραζιλία ενώ με Ισπανία και Λετονία είχε τα κενά της διαστήματα. Εκεί ακριβώς θα προσπαθήσει να χτυπήσουν οι Σλοβένοι που με τη Γερμανία παράτησαν το ματς από ένα σημείο και έπειτα, θέλοντας τώρα να… πεθάνουν στο παρκέ για να πετύχουν μία μεγάλη υπέρβαση. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί κυρίως από τα κέφια του μεγάλου τους σταρ, ο οποίος απαγορεύεται να είναι άστοχος και κακός παραγωγικά. Πάντως στα μάτια μας έχει αξία το να σκοράρει η Σλοβενία έστω 84 πόντους αφού αμυντικά οι Καναδοί δεν έχουν τρόπο για να κλείσουν τους καλούς ρολίστες της και τον Ντόνσιτς, στο 1.72 το βρίσκουμε αυτό.

Υ.γ Ένα πρώτο μπασκετικό μακροχρόνιο που ενδεχομένως να αξίζει είναι η κατάκτηση του ιταλικού σούπερ καπ από την Βίρτους Μπολόνια, η οποία κάνει καλύτερη προετοιμασία, έχει σχεδόν όλους τους παίκτες της διαθέσιμους και ο Σκαριόλο θα πιάσει δουλειά πολύ σύντομα.

Μονό
11:45

Γερμανία – Λετονία

Ντ. Μπέρτανς: Over 18,5 πόντοι, ριμπάουντ & ασίστ

1.83
BET: 10 units
Μονό
15:40

Καναδάς – Σλοβενία

Over 83,5 Σλοβενία

1.72
BET: 10 units
Μακροχρόνιο

Νικητής ιταλικού Σούπερ Καπ

Βίρτους Μπολόνια

3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending