Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επέλαση των suomi στο 2.14 #Bats

προγνωστικά

Με τέσσερα ματς από τα προκριματικά του Euro ασχολείται απόψε ο #Bats, δίνοντας στήριξη στα φαβορί.

Από το 1.88 έως το 2.18 κυμαίνονται οι αποδόσεις στα σημερινά προγνωστικά, με έμφαση στα παιχνίδια του ογδόου ομίλου.

Προγνωστικά: Καζακστάν – Φινλανδία

Η μέρα ξεκινά με το παιχνίδι στην Αστάνα ανάμεσα στο Καζακστάν και τη Φινλανδία. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, λίγοι περίμεναν ότι αυτές οι δύο ομάδες θα κατείχαν τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα τελικά του Euro. Ειδικά το Καζακστάν αποτελεί τεράστια έκπληξη, καθώς χρειάστηκε να κερδίσει τη Δανία (ενώ έχανε με 2-0) για να βρεθεί σε αυτό το σημείο. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να αντέξει την πίεση της κορυφής και να ανταπεξέλθει στα μεγάλα ματς. Συγκριτικά, η Φινλανδία διαθέτει αρκετά μεγαλύτερη ποιότητα και μπορεί κι αυτή να μην αναμενόταν να βρίσκεται τόσο ψηλά, αλλά τουλάχιστον πείθει ότι έχει τη δυνατότητα να διατηρηθεί στην πρώτη δυάδα. Όταν μας δίνεται το διπλό σε απόδοση 2.14 από τη WinMasters σε ένα τέτοιο παιχνίδι, δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Δανία – Σαν Μαρίνο

Παραμένουμε στον όγδοο όμιλο, κατευθυνόμενοι προς τα βόρεια για το ματς της Δανίας με το Σαν Μαρίνο. Το ξεκίνημα των Δανών δεν ήταν το επιθυμητό μέχρι στιγμής, αφού σε τέσσερα ματς πανηγύρισαν μόνο δύο νίκες. Μιλάμε για το φαβορί του ομίλου, επομένως ο αποκλεισμός θα ήταν τεράστια ευκαιρία. Η ομάδα του Χιούλμαντ θέλει να κάνει restart και το αποψινό ματς είναι η τέλεια ευκαιρία. Με την ποιότητα που διαθέτει περιμένουμε να πάρει μια ευρεία νίκη κόντρα στην χειρότερη ομάδα της Ευρωπαϊκής ηπείρου, και μάλιστα να προσπαθήσει να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς. Σε απόδοση 2.05 βρίσκουμε το over 2,5 ημιχρόνου στη WinMasters.

Προγνωστικά: Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία

Τρίτο και τελευταίο ματς του ομίλου είναι αυτό μεταξύ της Σλοβενίας και της Βόρειας Ιρλανδίας. Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν καταδικασμένοι να τερματίσουν στην πέμπτη θέση, κι αν δεν υπήρχε το Σαν Μαρίνο ίσως να έμεναν στον πάτο της βαθμολογίας. Ποτέ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο ποιοτικά, όμως η συγκεκριμένη φουρνιά τους φαίνεται ακόμα πιο αδύναμη. Αντίθετα, η Σλοβενία διαθέτει κάποια μεγάλα ονόματα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την ποιότητά της για να βρεθεί στα τελικά του Euro. Ματς όπως το αποψινό αποτελούν must-win και αναμένουμε από την ομάδα του Κεκ να ανταπεξέλθει. Πολύ ψηλά ο άσος, θα τον πάρουμε στο 1.88 της WinMasters.

Επέλαση των suomi στο 2.14ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επέλαση των suomi στο 2.14

Σερβία – Ουγγαρία

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Σερβία – Ουγγαρία για τον έβδομο όμιλο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου πρόκειται για την σύγκρουση των δύο ομάδων που θα πάρουν τα εισιτήρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας. Γεμάτοι ταλέντο και μεγάλα ονόματα οι γηπεδούχοι, πιο… ομάδα οι φιλοξενούμενοι. Και οι δύο πάντως δείχνουν επιθετική δεινότητα και άνεση στο σκοράρισμα, και θα ψάξουν τη νίκη με στόχο να βρεθούν πιο κοντά στην εξασφάλιση μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Το αμφίτερμα αξίζει σε απόδοση 2.18 από την Betshop.

Μονό
17:00

Καζακστάν – Φινλανδία

2

2.14
BET: 28 units
Μονό
21:45

Δανία – Σαν Μαρίνο

Over 2,5 στο 1ο ημίχ.

2.05
BET: 30 units
Μονό
21:45

Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία

1

1.88
BET: 35 units
Μονό
21:45

Σερβία – Ουγγαρία

Goal/goal

2.18
BET: 27 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending