Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με οδηγό την κούραση και το κίνητρο #Playmaker

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Μουντομπάσκετ από τον αγώνα κατάταξης ανάμεσα στην Ιταλία και τη Λετονία.

Καλημέρα σε όλους! Θέλει και τύχη το στοίχημα… Χθες ήταν μια κακή μέρα, με τη Γερμανία να χάνει μεγάλο προβάδισμα στο τέλος! Αποκορύφωμα της ατυχίας, η χαμένη βολή του Ντόντσιτς στο 50-50, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει ισόπαλο και να χαθεί το… διαβασμένο fun bet της ανατροπής. Ας μην γκρινιάζω όμως, σε ένα τουρνουά που όλα πηγαίνουν πρίμα. Παμε στα σημερινά προγνωστικά Μουντομπάσκετ.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Τους εμπνέει ο Ποτσέκο

Δύο αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα για την κατάταξη 5-8! Αμφίρροπα ζευγάρια και βρίσκω αξία στις αποδόσεων του πρώτου χρονικά αγώνα. Η Ιταλία του Ποτσέκο αντιμετωπίζει τη Λετονία, που είναι η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης. Οι Λετονοί τα έδωσαν όλα, διεκδικώντας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στη Γερμανία. Πρόκειται για μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, που αξίζει το θαυμασμό μας. Από την άλλη, οι Ιταλοί ήταν άτυχοι, αφού πλήρωσαν την ήττα των Αμερικανών από τη Λιθουανία, αφού διασταυρώθηκαν με την Team USA, και επιπλέον την πέτυχαν… πληγωμένη! Το αποτέλεσμα ήταν διασυρμός!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Στο στοιχηματικό διά ταύτα θα στηρίξω την Ιταλία για διάφορους λόγους. Σημαντικός παράγοντας είναι η κόπωση των Λετονών, που έπαιξαν χθες τον προημιτελικό τους. Σίγουρα οι Ιταλοί διαθέτουν ποιοτικότερο ρόστερ και περισσότερες λύσεις και κυρίως έχουν έναν τύπο στον πάγκο, που μπορεί να μην είναι ελίτ προπονητής, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους στη μετάδοση κινήτρου. Άσος λοιπόν, σε προκλητική απόδοση για τη φανέλα των δυο αντιπάλων, αλλά και combo σε απόδοση τριπλασιασμού, αφού η Λετονία μπορεί να βοηθήσει στο σκορ.

Μονό
11:45

Ιταλία – Λετονία

1

1.84
BET: 25 units
Combo
11:45

Ιταλία – Λετονία

1 (-4,5) & over 157,5

3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending