Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Το πίτμπουλ δαγκώνει #Dogass

προγνωστικά

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Ώρα ημιτελικών και ο #Dogass δίνει επιλογές που φτάνουν το 10.00

Καλημέρα σε όλους. Δύο επιλογές από την αναμέτρηση της Σερβίας με τον Καναδά έχει το πρόγραμμα σήμερα. Πάμε στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Τα ριμπάουντ και το 10.00

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση είναι της Σερβίας απέναντι στον Καναδά. Καθαρό φαβορί οι Καναδοί όμως, δεν έχουν την απαραίτητη… φανέλα από τις διοργανώσεις οπότε, δεν θα ασχοληθούμε με κάποιο σημείο. Βασική επιλογή μας, είναι τα over 2,5 ριμπάουντ του Ντίλον Μπρουκς. Όπως και στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία, θα είναι επιφορτισμένος στο μαρκάρισμα του καλύτερου παίκτη της αντιπάλου ομάδας και στην παρούσα φάση, του Μπογκντάντοβιτς. Ο Καναδός γκαρντ πηγαίνει πρώτος στα ριμπάουντ και με το άκρως  γυμνασμένο σώμα του έχει πλεονέκτημα. Θεωρώ δεδομένο πως αν δεν φορτωθεί με φάουλ θα πάρει 30+ λεπτά συμμετοχής και θα βρει τρόπο να πάρει τρία σκουπίδια.

Τέλος σαν fun bet επιλογή, θα πάρουμε το να βγει πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Αρ. Τζ. Μπάρετ. Ο αρχισκόρερ των Νικς θα παίξει 30-35 λεπτά και μαζί με τον Αλεξάντερ μονοπωλούν τις επιθέσεις.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Ειδικό
11:45

Σερβία – Καναδάς

Μπρουκς over 2,5 ριμπαουντ

1.78
BET: 34 units
Fun bet
11:45

Σερβία – Καναδάς

Πρώτος σκόρερ: Μπάρετ

10.00
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending