Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ στο 1.75 θέλει κανείς; #Klhmats

προγνωστικά

Με τα γκολ στην αναμέτρηση της Κροατίας απέναντι στη Λετονία πιάνεται ο #Klhmats. Μονό αποδεκτό στο 1.75 απόψε στο μενού του.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Ελπίζω να είστε όλοι και όλες καλά με όσα γίνονται σε αυτή τη δύσμοιρη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες. Πηγαίνουμε απευθείας στα προγνωστικά της ημέρας, καθώς θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Κροατίας απέναντι στη Λετονία.

Όποιος γνωρίζει απλά τις ομάδες και τις δυνατότητές τους, μπορεί με ευκολία να κατανοήσει τη διαφορά δυναμικής και εμπειρίας που υπάρχει στο ζευγάρι. Η Κροατία την τελευταία οχταετία έχει κάνει άλματα, έφτασε κοντά στην κατάκτηση του Μουντιάλ, αλλά και του Nations League. Πρόκειται για μία εξαιρετική φουρνιά με μπροστάρη τον αειθαλή Λούκα Μόντριτς.

Απόψε, ο Ζλάτκο Ντάλιτς δεν έχει να προβληματιστεί για τυχόν απουσίες. Όλοι δηλώνουν παρών και έτοιμοι να διεκδικήσουν φανέλα βασικού. Στην αντίπερα όχθη, το κλίμα δεν είναι καλό. Η Λετονία εκκίνησε με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές στα προκριματικά, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκονται ο βασικός αριστερός μπακ και ο βασικός φορ ελέω τραυματισμού.

Θεωρώ πως οι σοβαροί Κροάτες θα έχουν εύκολο έργο απόψε. Βλέπω ένα παιχνίδι με ρυθμό, με γκολ νωρίς στο ματς και γενικώς υπεροχή των γηπεδούχων. Μοιραία, στα προγνωστικά μου θα μπει το ασιατικό over 3.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
21:45

Κροατία – Λετονία

Over 3 AH

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending