Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γεωργία – Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γεωργία Ισπανία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γεωργία – Ισπανία προγνωστικά

  • «Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα» (54.139), Τιφλίδα.
  • Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ.
  • Τέσσερις νίκες και μία ήττα μετρά απέναντι στη Γεωργία η Ισπανία, με τις νίκες να έρχονται σε επίσημα ματς και την ήττα σε φιλικό.
  • Σε τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal, ενώ στα τρία από αυτά σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Γεωργίας

Με μία νίκη και μία ήττα στο προηγούμενο παράθυρο των εθνικών ομάδων, η Γεωργία ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου των προκριματικών. Δυσκολεύτηκε αρκετά στη Λάρνακα αλλά έφυγε με το διπλό με 2-1 κόντρα στην Κύπρο για να φτάσει τους τέσσερις βαθμούς. Ο Μικαουτάτζε άνοιξε το σκορ στο 31’ με τον Πίττα να ισοφαρίζει με πέναλτι στο 40’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Γεωργιανοί κυριάρχησαν και κατάφεραν τελικά να ξαναπάρουν το προβάδισμα γκολ του Νταβιτασβίλι στο 84’. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «σταυροφόρους», οι οποίοι παραδόθηκαν στην ανωτερότητα της Σκωτίας και ηττήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας. ΜακΓκρέγκορ (6’) και ΜακΤόμινεϊ (47’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Κλαρκ, ενώ η Γεωργία έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει με πέναλτι του Κβαρατσχέλια στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Stat attack: Είναι αήττητη στα πέντε τελευταία επίσημα εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί η ομάδα του Σανιόλ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι – Γκοκολεϊσβίλι, Χακβετάτζε, Αμπουρτζάνια, Κιτεϊσβίλι, Αζαρόβι – Μικαουτάτζε, Κβαρατσχέλια.

Γεωργία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γεωργία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ισπανίας

Το πρώτο τρόπαιο επί εποχής Ντε Λα Φουέντε είναι γεγονός για την Ισπανία. Στη δεύτερη συμμετοχή της στα τελικά του Nations League, η «φούρια ρόχα» νίκησε σε ημιτελικό και τελικό για να κατακτήσει την κορυφή στα γήπεδα της Ολλανδίας. Πρώτα αντιμετώπισε την Ιταλία, σε μια επανάληψη του ημιτελικού του 2021. Όπως τότε έτσι και τώρα επικράτησε με 2-1. Ο Πίνο της έδωσε προβάδισμα μόλις στο 3’, όμως ο Ιμόμπιλε απάντησε στο 11’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Σε γενικές γραμμές οι Ισπανοί κυριάρχησαν στο υπόλοιπο του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά βρήκαν το γκολ της νίκης με τον Χοσέλου στο 88’. Στον τελικό αντιμετώπισαν την Κροατία. Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο ήταν καλύτερη, η Ισπανία δεν κατάφερε να πετύχει δίχτυα και με το 0-0 το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και επακολούθως στα πέναλτι. Εκεί οι άστοχες εκτελέσεις των Μάγερ και Πέτκοβιτς αποδείχθηκαν μοιραίες, με τον Καρβαχάλ να ευστοχεί στο έκτο πέναλτι της ομάδας του και να της χαρίζει το τρόπαιο.

Stat attack: Μετρά τέσσερα συνεχόμενα no goal στα προκριματικά του Euro.

Απουσίες: Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμού οι Πέδρι, Ζεράρ Μορένο, Χιλ και Μπερνάτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάντ, Λαπόρτ, Μπαλντέ – Ρόδρι, Ρουίθ – Ασένσιο, Όλμο, Γκάβι – Μοράτα.

Γεωργία - Ισπανία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Γεωργία – Ισπανία

Και μόνο που έχασε ματς σε αυτό τον όμιλο η Ισπανία πρόκειται για έκπληξη. Πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε ότι αυτή η ήττα ήρθε από την Σκωτία. Δεδομένου ότι υπάρχουν κι άλλα δυνατά ματς που ακολουθούν, οι Ισπανοί δεν έχουν περιθώριο να είναι χαλαροί σήμερα. Μαχητική ομάδα η Γεωργία αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ματσάρει την αποψινή της αντίπαλο. Το διπλό σε συνδυασμό με το under 3,5 πληρώνει 2.10 στη Novibet και θα το τιμήσουμε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending