Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Αδικούνται οι Σέρβοι #Playmaker

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Μουντομπάσκετ, με το τουρνουά να έχει φτάσει στη φάση των ημιτελικών.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μπορεί η Ιταλία να μη μας δικαίωσε χθες, όμως καλοπληρώσαμε στο Telegram με pregame και live προτάσεις. Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ με προγνωστικά Μουντομπάσκετ έχοντας σαν βασικό άξονα τη Σερβία.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Τους «Πλάβι» δεν τους ξεγράφεις!

Φτάσαμε στα ημιτελικά και η αλήθεια είναι πως δεν βλέπω το λόγο που πρέπει να είναι τόσο φαβορί οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. Πρόκειται για δύο ομάδες με ταυτότητα ΝΒΑ, που έδειξαν να δυσκολεύονται απέναντι σε αντιπάλους που έπαιξαν σφιχτά, ευρωπαϊκά ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε. Ας ξεκινήσουμε όμως ανάποδα. Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν τη μόνη αήττητη ομάδα του τουρνουά, τη Γερμανία. Δε θα μπλέξω με σημείο, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ. Από εδώ θα πάρω μόνο ένα ειδικό, τα δύο τρίποντα του Σρέντερ. Ο σταρ των Γερμανών σουτάρει 2,2/7 τρίποντα μέχρι στιγμής κι θέλουμε απλά να τηρήσει τα ποσοστά του. Άλλωστε θα πρέπει να ηγηθεί μετά το κακό ματς απέναντι στη Λετονία.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Λίγο νωρίτερα, οι Σέρβοι αντιμετωπίζουν τον Καναδά. Τι να βάλω στη ζυγαριά μου; Το βάρος της φανέλας; Την μία παραπάνω ημέρα ξεκούρασης; Την εμπειρία στα τουρνουά και τους κανόνες της FIBA; Την εικόνα μέχρι στιγμής στα δύσκολα; Σε όλα υπερτερεί η Σερβία. Το σύνολο του Πέσιτς έπαιξε λυσσασμένη άμυνα απέναντι στους Λιθουανούς. Από την άλλη ο Καναδάς τα βρήκε σκούρα απέναντι σε Βραζιλία και Ισπανία… τη Σλοβενία δεν τη μετράω. Πέντε από εμάς να μαζευτούμε θα παίξουμε καλύτερη άμυνα! Βασική μας επιλογή λοιπόν, το χάντικαπ υπέρ των Σέρβων, ή ακόμα και η νίκη τους, σε συνδυασμό με under στους πόντους της αναμέτρησης. Τέλος, το καλό ημίχρονο των Καναδών είναι το δεύτερο και σκόραραν κάτω από 22 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο στα ματς με Γαλλία, Λετονία, Βραζιλία και Ισπανία. Υπερβολικό το όριο!

Μονό
11:45

Σερβία – Καναδάς

1 (+11,5) & under 186,5

1.85
BET: 30 units
Μονό
11:45

Σερβία – Καναδάς

1 & under 180,5

4.50
BET: 10 units
Μονό
11:45

Σερβία – Καναδάς

1η περίοδος: Καναδάς under 22,5

2.00
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.66
11:45

Σερβία – Καναδάς

Καναδάς under 92,5

1.70
15:40

ΗΠΑ – Γερμανία

Σρέντερ over 1,5 εύστοχα τρίποντα

1.57
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending