Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ειδικά και κατάκτηση στον τελικό #Playmaker

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ

Ο #Playmaker έχει προγνωστικά Μουντομπάσκετ, από τον μεγάλο τελικό του τουρνουά, ποντάροντας σε ειδικά, αλλά και κατάκτηση.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Φτάσαμε αισίως στην τελευταία ημέρα του τουρνουά και δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε προγνωστικά Μουντομπάσκετ στον μεγάλο τελικό.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ

Προγνωστικά Μουντομπάσκετ: Ποντάρουμε στους Σέρβους

Μπασκετική δικαιοσύνη λέγεται αυτό! Σερβία και Γερμανία έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση και έφτασαν στο τέλος για να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο. Ένας τελικός είναι πάντα αμφίρροπος και δύσκολος στα προγνωστικά. Χρειάζεται να εξετάσουμε όλες τις λεπτομέρειες για να διαλέξουμε πλευρά. Η διαφορά των δύο αντιπάλων είναι στις αμυντικές επιδόσεις. Οι Σέρβοι υπερτερούν σε αυτό το κομμάτι και θεωρώ πως μπορούν να περιορίσουν το πιο run-n-gun παιχνίδι των Γερμανών, οι οποίοι θα έχουν θέμα αν δεν τους βγουν τα σουτ. Ισορροπημένο το σετ των αποδόσεων και θα διαλέξουμε το διπλό σε αυτή τη μάχη σε αποδόσεις διπλασιασμού ή ακόμα και με χάντικαπ σε ένα ματς που πιστεύω ότι δεν θα φτάσει τόσο ψηλά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Σε αυτά τα ματς αξίζει να ψάχνουμε ειδικά στοιχήματα με αξία. Πρώτη επιλογή ο ηγέτης της Σερβίας, Μπογκντάνοβιτς. Κάνει ένα καταπληκτικό τουρνουά και φυσικά το δυνατό του στοιχείο είναι το σκοράρισμα. Φυσικά είναι πολύ καλός και στη δημιουργία. Έχει 4,6 ασίστ μέσο όρο μέχρι στιγμής και τουλάχιστον τρεις σε κάθε ματς. Για κάποιο – λάθος – λόγο, τo όριό του είναι στο 3,5 και το over φαντάζει προκλητικό σε οριακά αποδεκτή απόδοση. Ο άλλος παίκτης βαρόμετρο των Σέρβων είναι ο Μιλουτίνοφ. Δεδομένα θα πάρει πολύ χρόνο και οι μάχες με τον Τάις θα είναι ομηρικές. Οι Γερμανοί θα θελήσουν να τον φθείρουν, αφού έχουν περισσότερες λύσεις στο ποστ… ειδικά αν δεν τους βγουν τα μακρινά σουτ. Ευκαιρία στα μάτια μου το over 2,5 στα φάουλ του Μιλουτίνοφ.

Μονό
15:40

Γερμανία – Σερβία

2

1.95
BET: 25 units
Combo
15:40

Γερμανία – Σερβία

2 (+7,5) & under 184,5

1.82
BET: 25 units
Ειδικό
15:40

Γερμανία – Σερβία

Μπογκντάνοβιτς over 3,5 ασίστ

1.72
BET: 20 units
Ειδικό
15:40

Γερμανία – Σερβία

Μιλουτίνοφ over 2,5 φάουλ

1.90
BET: 15 units
Fun bet
15:40

Γερμανία – Σερβία

2 (-2,5) & under 173,5

4.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending