Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Ρεφάρουμε με προκριματικά #Aristotelis

Προγνωστικά

Ο #Aristotelis επανέρχεται με προγνωστικά από τις αναμετρήσεις Αρμενία – Κροατία και Πορτογαλία – Λουξεμβούργο.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μου. Δευτέρα σήμερα, η ημέρα που ρεφάρει ολόκληρος ο πλανήτης, για να το πω πιο σωστά προσπαθεί να ρεφάρει. Μελετήσαμε και βγάλαμε μία δυάδα φωτιά στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Αρμενία – Κροατία

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Αρμενία – Κροατία, ένα ζευγάρι περίεργο το οποίο θεωρώ πως θα διεκδικήσει την δεύτερη θέση στον όμιλο αν υποθέσουμε πως η Τουρκία θα τερματίσει πρώτη. Καλοί οι Αρμένιοι μέχρι στιγμής, αλλά η Κροατία, παιχνίδια τέτοιας δυναμικής τα καθαρίζει. Επιλέξαμε λοιπόν διπλό και over 1,5 σε απόδοση 1.65 από την Stoiximan.

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Πορτογαλία – Λουξεμβούργο, εδώ τα λόγια είναι περιττά. Καλοί οι φιλοξενούμενοι φέτος αλλά η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο πετάει φέτος. Θα το πάμε στα γκολ αφού το σημείο δεν αξίζει, επιλέγουμε λοιπόν το over 1,5 ημιχρόνου σε απόδοση 1.95 από την Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε

Ρεφάρουμε με προκριματικάΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ρεφάρουμε με προκριματικά

Δυάδα απόδοσης 3.22
19:00

Αρμενία – Κροατία

2 & over 1,5

1.65
21:45

Πορτογαλία – Λουξεμβούργο

Over 1,5 στο 1ο ημίχ.

1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending