Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μεγάλα φαβορί σε μεγάλες αποδόσεις #Bats

Τα προκριματικά του Euro τελειώνουν για τον Σεπτέμβριο, με τον #Bats να έχει τετράδα προτάσεων έως το 2.80.

Σημεία, γκολ, κόρνερ και σκόρερ έχει απόψε το μενού, με προγνωστικά σε συμφέρουσες απουσίες και επιλογές αξίας.

Προγνωστικά: Μάλτα – Βόρεια Μακεδονία

Ξεκάθαρη διαφορά επιπέδου υπάρχει ανάμεσα στη Μάλτα και τη Βόρεια Μακεδονία, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται στη Βαλέτα. Η Μάλτα συνηθίζει να μαζέψει ελάχιστους έως καθόλου βαθμούς στις προκριματικές φάσεις, εν αντιθέσει με τους γείτονές μας που κάνουν βήματα μπροστά. Το 1-1 με την Ιταλία κι η δυνατή εμφάνιση που πραγματοποίησαν ενισχύει τον φαβοριτισμό τους απόψε, όμως οι μπουκ θεωρούν ότι υπάρχει ένα μικρό περιθώριο αμφισβήτησής του. Γύρω στο 1.40 περιμέναμε το διπλό, στο 1.76 το βρίσκουμε στη WinMasters κι έτσι θα γίνει η πρώτη μας επιλογή.

Βέλγιο – Εσθονία

Εδώ κι αν υπάρχει διαφορά επιπέδου. Το μεγάλο όνομα του έκτου ομίλου, το Βέλγιο, υποδέχεται την αδύναμη Εσθονία. Όσο σε πρώτο βαθμό η Αυστρία, και λιγότερο η Σουηδία παραμονεύουν, οι Βέλγοι οφείλουν να είναι προσεκτικοί και σοβαροί. Δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο κι η διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας, οπότε ματς σαν αυτό αποτελούν ευκαιρία για μεγάλες κι επιβλητικές νίκες. Πάντως και με το Αζερμπαϊτζάν κάτι τέτοιο περιμέναμε, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» περιορίστηκαν στο φτωχό 1-0. Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι επί Τεντέσκο κερδίζουν κατά μέσο όρο 9,5 κόρνερ ανά ματς στα προκριματικά. Σε ένα παιχνίδι που θα έχουν τον απόλυτο έλεγχο μοιάζει δύσκολο να μην ξεπεράσουν το όριο των 7,5 κόρνερ και να μην επιβεβαιώσουν το 2.20 της Novibet.

Προγνωστικά: Ελβετία – Ανδόρα

Εξίσου εύκολο, αν όχι ευκολότερο έργο αναμένεται να έχει η Ελβετία απέναντι στην Ανδόρα για τον ένατο όμιλο. Το 2-2 με το Κόσοβο σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ρουμανίας με το Ισραήλ διατήρησαν τα πράγματα ως έχουν στη βαθμολογία, με τη «Nati» στην κορυφή και στο +3 από την τρίτη θέση. Όλα παραμένουν ρευστά λοιπόν, και με δύο συνεχόμενες απώλειες βαθμών στο ενεργητικό της η ομάδα του Γιακίν θα θελήσει να ξεσπάσει απέναντι στο μεγάλο αουτσάιντερ που είναι η Ανδόρα. Περιμένουμε το σκορ να ξεφύγει και δεν αποκλείεται να συμβάλουν σε αυτό και οι φιλοξενούμενοι, που παραδόξως παρουσιάζουν αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα ματς τους μέχρι στιγμής στον όμιλο. Θα πάρουμε το over 4,5 με απόδοση 2.80 στην Betshop.

Τα «πολυβόλα» δεν σταματούν απόψε

Μετά την εκκωφαντική νίκη με 7-1 στην έδρα της Γεωργίας, η Ισπανία υποδέχεται την Κύπρο στη Γρανάδα. Τώρα που οι Σκωτσέζοι, οι οποίοι έχουν παίξει δύο ματς παραπάνω, έχουν ρεπό, η «φούρια ρόχα» έχει την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την πρώτη θέση. Θα κερδίσει την απογοητευτική Κύπρο και μάλιστα εύκολα, αυτό δεν συζητιέται. Εμείς θα εστιάσουμε την προσοχή μας στον «καυτό» Μοράτα, που έκανε χατ-τρικ στην Τιφλίδα. Ένα γκολ θέλουμε να πετύχει, για να επιβεβαιώσει το 1.44 της WinMasters.

Μεγάλα φαβορί σε μεγάλες αποδόσειςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μεγάλα φαβορί σε μεγάλες αποδόσεις

Το έτερο παιχνίδι του ομίλου είναι αυτό ανάμεσα σε Νορβηγία και Γεωργία. Οι Σκανδιναβοί «καίγονται» για το τρίποντο διότι έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης. Εντός έδρας και απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο δύσκολα θα αφήσουν βαθμούς. Το βαρύ πυροβολικό τους, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, έχει ήδη σκοράρει τρεις φορές στα προκριματικά. Το να βρει δίχτυα και απόψε δίνεται σε απόδοση 1.62 στη WinMasters. Το 2.33 φτάνει συνολικά η δυάδα μας.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 227 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending