Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μακροχρόνια Ισπανίας έως 6.50 #ElToro

Μακροχρόνια από τον #ElToro από την αγαπημένη La Liga με προτάσεις από την κορυφή μέχρι τον υποβιβασμό έως 6.50.

Break στα πρωταθλήματα λόγω εθνικών ομάδων και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συζητήσω μαζί σας για την πιο ιδιαίτερη κατηγορία στοιχήματος, τα μακροχρόνια προγνωστικά. Ομάδες με συγκεκριμένους στόχους ή στόχους που αλλάζουν κατά την διάρκεια της σεζόν και φυσικά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν.

Προγνωστικά: Μακροχρόνια La Liga

Φυσικά και η πρώτη αναφορά σε μακροχρόνια στοιχήματα θα είναι για την La Liga. Για το πρωτάθλημα η μάχη θα έχει τρείς διεκδικητές. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο θα κονταροχτυπηθούν για την εγχώρια κορυφή. Κλασικά πράγματα καθώς δεν υπάρχει και κάποια άλλη ομάδα που να μπορεί να τρέξει στην κούρσα μαζί τους. Προσωπικά βλέπω Ρεάλ Μαδρίτης. Οριακά την θεωρώ φαβορί, με ένα άλλα υπέρ της. Τόσο η Ατλέτικο και πολύ περισσότερο η Μπαρτσελόνα, έχουν μεγαλύτερο άγχος να πετύχουν στην Ευρώπη. Η Ρεάλ δεν έχει τέτοια θέματα, με μια μέτρια πορεία, παραδείγματος χάρη πρόκριση στους στα προημιτελικά της διοργάνωσης, δεν θα θεωρηθεί αποτυχημένη. Μέτρια η απόδοση την δέχομαι μεν, αλλά δεν την ποντάρω.

Για μια θέση στην εξάδα

Στην μεσαία κατηγορία έχει ποιο πολύ ρίσκο. Ποιες ομάδες θα τερματίσουν ψηλότερα και θα πάρουν ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν; Θεωρώ ως δεδομένο την τριάδα καπαρωμένη, οπότε απομένουν μια θέση για της τετράδα και τρείς για τις υπόλοιπες προνομιούχες θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε με το αριστερό, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει ότι έκανε πέρσι και να κερδίσει με τόσο μαγικό τρόπο την ευρωπαϊκή έξοδο. Η Βιγιαρεάλ μέχρι στιγμής με απογοητεύει. Τι μένει; Αθλέτικ Μπιλμπάο, Μπέτις και Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Μπιλμπάο δεν έχει Ευρώπη, αλλά θέλει να γυρίσει. Η Μπέτις και η Σοσιεδάδ παραμένουν σε ψηλό επίπεδο, ειδικά τα τελευταία τρία χρόνια και πιστεύω ότι θα συνεχίσουν και φέτος. Ένα ειδικό στοίχημα που μου άρεσε είναι να βρίσκονται στην πρώτη εξάδα Μπέτις και Μπιλμπάο σε αρκετά καλή απόδοση η καθεμία τους.

Υποβιβασμός

Στην ουρά τώρα, η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι μεγάλη μεν, με μετρημένους υποψήφιους δε. Αλμερία και Λας Πάλμας λογίζονται από τις εταιρίες ως πρώτα φαβορί. Με την μέχρι τώρα εικόνα τους, λογικό το βρίσκω. Τώρα από εκεί και πάνω είναι το θέμα. Συμφωνώ και ποντάρω στο τρίτο βάση τιμών φαβορί την Γρανάδα.

Πέρσι σώθηκε στις λεπτομέρειες, φέτος και με μέτριο ρόστερ, φαντάζομαι δύσκολα θα αποφύγει την κατιούσα. Με σκανδαλίζουν οι αποδόσεις σε Καντίθ (4.00)  και Χετάφε (6.50). Εξίσου μικρά ρόστερ και θα παίξουν με την φωτιά και φέτος. Σε λογική fun bet μια ζαριά στην Χετάφε.

Αυτά λοιπόν από τα μακροχρόνια στοιχήματα της La Liga. Καλή συνεχεία.

Μακροχρόνια ως 6.50!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μακροχρόνια ως 6.50!

Περισσότερα

Click to comment

Trending