Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ισπανία με combo στο 1.75 #Klhmats

προγνωστικά

Ο #Klhmats ψάχτηκε στην αναμέτρηση Ισπανία – Κύπρος και δημιούργησε ένα ελκυστικό combo στο 1.75.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Εξαιρετικά πηγαίνει η στήλη. Τέσσερα σερί ταμεία σε τρεις διαδοχικές στήλες, πράγμα που σημαίνει πως η κάβα μας τελευταία έχει ανεβεί αρκετά. Να προχωρήσουμε όμως στα προγνωστικά της ημέρας, σε ένα combo εξαιρετικά καλοπληρωμένο.

Απόψε, η Ισπανία υποδέχεται την Κύπρο, σε μία αναμέτρηση με ένα ευδιάκριτο φαβορί. Η διαφορά ποιότητας εξάλλου είναι αισθητή, ακόμη κι αν οι γηπεδούχοι εμφανιστούν με εκτεταμένο ροτέισον. Εξάλλου, για τους Ισπανούς τέθηκαν νοκ – άουτ οι Μάρκο Ασένσιο και Ντάνι Όλομο, αμφότεροι ξεκίνησαν βασικοί την Παρασκευή απέναντι στη Γεωργία. Στη θέση τους ο Ντε λα Φουέντε κάλεσε δύο εξτρέμ, τον Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα και τον Γερεμί Πίνο της Βιγιαρεάλ.

Στο παιχνίδι με τους Γεωργιανούς, οι Ισπανοί ήταν καταιγιστικοί. Το τελικό σκορ έγραψε 7-1, τρελός ρυθμός στο πρώτο μέρος, με χατ – τρικ τελείωσε το παιχνίδι ο Άλβαρο Μοράτα.

Στο διά ταύτα όμως, ο άσος στο αποψινό παιχνίδι προσφέρεται σε αποδόσεις… πατώματος. Ακόμη και ο άσος ημίχρονο σε συνδυασμό με τον άσο τελικό προσφέρεται σε κακές αποδόσεις. Η εκτίμησή μου είναι πως οι Ισπανοί θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν απέναντι στην Γεωργία. Combo λοιπόν, περιμένοντας συνολικά τέσσερα γκολ στο παιχνίδι και ένα στο πρώτο ημίχρονο από την Ισπανία για τα προγνωστικά μας.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Μονό
21:45

Ισπανία – Κύπρος

Over 3,5 & Ισπανία over 0,5 ημίχρονο

1.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending