Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Davis Cup: Οι Αυστραλοί διπλασιάζουν #Dikopoulos

προγνωστικά Davis Cup

Μεγάλη Βρετανία εναντίον Αυστραλίας στο ντέρμπι του Davis Cup και διπλασιασμός στα προγνωστικά τένις του #Dikopoulos.

Καλημέρα σε όλες τις αναγνώστριες και στους αναγνώστες. Ξεκίνησε χθες η τελική φάση του Davis Cup, που με αλλαγμένο σύστημα διεξαγωγής πλέον, διεξάγετε σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Ο πρώτος γύρος αποτελείται από τη φάση των ομίλων και σε κάθε όμιλο βρίσκονται τέσσερις ομάδες με τις δύο πρώτες να προκρίνονται στα προημιτελικά. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Μάλαγα. Ας ρίξουμε μία ματιά στα προγνωστικά Davis Cup δίνοντας βάση στο δεύτερο όμιλο.

Προγνωστικά Davis Cup: Ντέρμπι στο Μάντσεστερ

Η κλήρωση είχε κέφια και συνέθεσε έναν όμιλο-φωτιά, ο οποίος και θα λάβει χώρα στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετάνιας. Πέρα από τους οικοδεσπότες, τον όμιλο συμπληρώνουν η Γαλλία, πολυνίκης του θεσμού, η Αυστραλία, φιναλίστ του 2022 και η Ελβετία. Σε κάθε αναμέτρηση διεξάγονται δύο αγώνες μονού και ένας διπλού, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στα δύο νικηφόρα σετ. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που πετυχαίνει δύο νίκες. Οι γηπεδούχοι Βρετανοί θέλουν να κάνουν μία καλή πορεία και να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του αποτελείται από τους Μάρεϊ, Νόρι, Έβανς, Σκούπσκι και Ντρέιπερ.

Πρώτος αντίπαλος για τους οικοδεσπότες είναι η Αυστραλία, που φέτος θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου. Η περσινή πορεία μέχρι τον τελικό ήταν εξαιρετική και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Πολύ δυνατή σύνθεση προεξέχοντος του Ντε Μινόρ παρέα με τους Τόμσον, Κοκκινάκη, Πουρσέλ και Εμπντέν. Η δύναμη της ομάδας έχει να κάνει με το πολύ δυνατό ζευγάρι διπλών που έχει. Οι πρωταθλητές του Wimbledon, διάγουν μία φανταστική χρονιά και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα για την χώρα τους.

Κοιτώντας για προγνωστικά Davis Cup, θεωρώ πως είναι λίγο άδικος ο τίτλος του αουτσάιντερ για την Αυστραλία. Ο Ντε Μινόρ προέρχεται από ένα πολύ καλό US Open, αλλά και μία αρκετά σταθερή χρονιά. Εάν η Αυστραλία καταφέρει να πετύχει μία νίκη στα μονά παιχνίδια, σίγουρα θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Θα στηρίξω τους περσινούς φιναλίστ, καθώς απέναντί τους θα βρουν μία ομάδα ασταθής, με παίχτες που δεν βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν ποντάρετε.

Οι Αυστραλοί διπλασιάζουνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Οι Αυστραλοί διπλασιάζουν

Μονό
15:00

Αυστραλία – Μεγάλη Βρετανία

1

2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE23 λεπτά ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 21 ώρα ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ3 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ4 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE6 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 27 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ9 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ10 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending