Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εξάδα επιλογών έως και 12.00 #Cascadeur

Έξι μακροχρόνιες επιλογές από 1.60 έως και 12.00 σε Ligue 1 και κύπελλο. Ευκαιρία η φετινή χρονιά για τους Μονεγάσκους

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Λίγες μέρες απέμειναν για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και νομίζω είναι μια καλή στιγμή να ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένα μακροχρόνια από Γαλλία. Τώρα που οι ομάδες έχουν πλέον διαμορφωθεί και έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση από το που βρίσκεται η καθεμία.

Μακροχρόνια Γαλλίας: Μάχη για τη δεύτερη θέση

Δύσκολα θα αλλάξει κάτι και φέτος στη Ligue 1 όσον αφορά τον πρωταθλητή. Μάλιστα έχω την αίσθηση ότι οι κινήσεις που έκανε αυτό το καλοκαίρι η Παρί ήταν ίσως οι πιο ορθολογικές στην εποχή Αλ Κελαϊφί, με το βλέμμα στην ουσία και όχι στο φαίνεσθαι. Αλλά ακόμα και έτσι να μην ήταν, δεν βλέπω καμία από τις υπόλοιπες «μεγάλες» του γαλλικού ποδοσφαίρου να είναι ικανές για την έκπληξη. Εκτός ίσως της Μονακό.

Οι Μονεγάσκοι με τον Άντι Χούτερ επικεφαλής δείχνουν επιτέλους να βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είδαμε μια Μονακό με διάθεση για γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, πολλές τελικές αλλά και αποτελεσματικότητα κάτι που ήδη αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα (προς ώρας πρώτη με 3-1-0 και 13-5 τέρματα). Σημαντική και η προσθήκη του φορ Μπαλογκούν (21 γκολ πέρυσι με τη φανέλα της Ρεμς) ο οποίος έρχεται να προστεθεί στην ήδη «ζεστή» μεσοεπιθετική γραμμή των «ερυθρόλευκων».

Φυσικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Μονακό σε σχέση με τους ανταγωνιστές της είναι ότι δεν θα έχει φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Λανς, Λιλ, Μαρσέιγ και Ρεν συμμετέχουν όλες σε ευρωπαϊκούς ομίλους κάτι που λογικά θα παίξει το ρόλο του μακροπρόθεσμα στη σεζόν. Το 1,60 που μας προσφέρει η Betshop τον τερματισμό της Μονακό στην πρώτη τετράδα μπορεί να μην θεωρείται «ευκαιρία» αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να «σπάσει». Με βάση τα παραπάνω, θεωρώ πως έχει αξία και το 3,75 (Pamestoixima.gr) του τερματισμού των Μονεγάσκων στην δεύτερη θέση.

Ειδικά παικτών

Πάμε τώρα να δούμε ορισμένες μακροχρόνιες επιλογές με παίκτες. Αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ στη φετινή Ligue 1, θα είναι έκπληξη αν αναδειχθεί κάποιος άλλος πέρα από τον Μπαπέ και μόνο ως fun bet θα κοιτούσα αλλού. Εκείνο όμως που δεν μπορώ να προσπεράσω είναι το 1,90 για το over 9,5 γκολ του Γουαΐ. Ο 20χρονος επιθετικός μετά από μια εξαιρετική χρονιά με τη Μονπελιέ μεταπήδησε αυτό το καλοκαίρι στη Λανς για να καλύψει το κενό του Οπέντα. Πέρυσι σημείωσε 19 τέρματα, εκτιμώ ότι φέτος θα ηγηθεί της επίθεσης των «λανσουά» και τα 10 γκολ είναι αναμφίβολα ένα εφικτό όριο για τον ταλαντούχο φορ.

Head to Head και υποβιβασμός

Για το τέλος άφησα μία επιλογή head to head αλλά και ένα ποντάρισμα σε υποβιβασμό. Η πρώτη αφορά το ποια θα τερματίσει υψηλότερα στη βαθμολογία ανάμεσα σε Λοριάν και Μπρεστ. Στο 1,90 η επιλογή των «πειρατών» που δείχνουν βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι και έχουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ συγκριτικά με τους «μπακαλιάρους».

Στα του υποβιβασμού, Χάβρη, Μετς και Κλερμόν μοιάζουν οι επικρατέστερες σύμφωνα και με τις αποδόσεις των στοιχηματικών. Προσωπικά δεν το βλέπω για Κλερμόν ενώ και η Χάβρη εκτιμώ ότι έχει το πάνω χέρι απέναντι στη Μετς. Ιδίως μετά την απόκτηση του Μπαγιό (δανεικός από Λιλ) η Χάβρη φαίνεται να έχει περισσότερες λύσεις στην επίθεση σε αντίθεση με τη Μετς που απώλεσε τον κορυφαίο επιθετικό της Μικαουτάτζε. Έως και 2,20 ο υποβιβασμός για την μαχητική μεν, αποδυναμωμένη δε ομάδα του Λάζλο Μπόλονι.

Μια έξτρα σκέψη ως fun bet, η κατάκτηση του κυπέλλου από τη Μονακό. Όπως είπαμε και παραπάνω η ομάδα του Άντι Χούτερ ελλείψει Ευρώπης έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί φέτος με το κύπελλο. Από τη σεζόν 2016-17 χωρίς τίτλο, έφτασε κοντά με τον τελικού του κυπέλλου της σεζόν ’17-’18 αλλά ηττήθηκε από την Παρί. Μέχρι και 12,00 πληρώνει η συγκεκριμένη επιλογή, αξίζει έστω ένα μικρό ποντάρισμα.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Η ευκαιρία της ΜονακόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ευκαιρία της Μονακό

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending