Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τριάδα επιλογών στο Παρίσι #Cascadeur

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Τρεις επιλογές με αποδόσεις από 2.20 έως και 40.00 από την αποψινή αναμέτρηση της Παρί με τη Νις.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με το αποψινό Παρί – Νις επιστρέφει η δράση στη Γαλλία και εμείς στα προγνωστικά. Πάμε να δούμε τι θα επιλέξουμε από την αναμέτρηση του «Παρκ ντε Πρενς».

Προγνωστικά Γαλλίας: Επίθεση εναντίον άμυνας

Αν και ξεκίνησε νωθρά τη φετινή σεζόν η Παρί, οι νίκες στα δύο τελευταία κόντρα σε Λανς και Λιόν αλλά και η εμφάνιση των Παριζιάνων στα ματς αυτά, έδειξε ότι και φέτος πολύ δύσκολα θα αλλάξει χέρια ο τίτλος. Κατά την άποψή μου, όπως τα γράψαμε και στη στήλη με τα μακροχρόνια, η φετινή Παρί είναι η πιο ολοκληρωμένη και ορθολογική Παρί που θυμάμαι από την εποχή Αλ Κελαϊφί. Με έναν σοβαρό προπονητή στον πάγκο και ένα ρόστερ με πολύ ταλέντο και διάθεση να δείξει πράγματα.

Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Νις είναι το πρώτο από τα τρία σερί εντός που θα δώσει η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μέσα σε μία εβδομάδα (ακολουθεί την Τρίτη η Ντόρτμουντ και το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ την άλλη Κυριακή). Αρκετά τα ερωτηματικά πάντως για την ενδεκάδα μιας και πολλοί παίκτες έλειπαν με τις εθνικές τους και θα χρειαστούν ξεκούραση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας (ο Μπαπέ δεν έπαιξε στο φιλικό της Γαλλίας κόντρα στη Γερμανία λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και δίνεται αμφίβολος).

Σε νέα εποχή έχει μπει και η Νις. Με τον Ιταλό Φραντζέσκο Φαριόλι επικεφαλής οι «αετοί» έχουν δείξει σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ότι φέτος όλα θα ξεκινούν από την καλή άμυνα. Και αυτό φαίνεται έως ένα βαθμό και από το πόσες τελικές στο στόχο έχει δεχθεί η ομάδα της Νίκαιας (8 την ώρα που η Παρί έχει 14 και περσινή κορυφαία άμυνα της Λανς 26). Δεν της λείπει βέβαια η ποιότητα και μεσοεπιθετικά με παίκτες όπως ο Λαμπόρντ, ο Μοφί και ο Μπογκά.

Ασφαλώς η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων οι οποίοι μετρούν 15 νίκες στα 20 πιο πρόσφατα παιχνίδια απέναντι στη Νις μέσα-έξω (15-3-2). Μάλιστα, το τελευταίο διπλό της Νις στο Παρίσι ήταν στις 7 Νοέμβρη του 2009 (0-1).

Η λογική λέει ότι εύκολα ή δύσκολα η Παρί θα κερδίσει. Βέβαια το 1,50 που κυκλοφορεί ο άσος δεν μας λέει κάτι. Η Νις θα προσπαθήσει να οδηγήσει το ματς σε χαμηλό τέμπο, να αμυνθεί και να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Αν το ματς πάει καλά στην Παρί, δεν αποκλείεται να χαλαρώσει στο δεύτερο μέρος και να ξεκουράσει παίκτες ενόψει Τρίτης. Εκεί θα ποντάρουμε και εμείς επιλέγοντας ένα γκολ της Νις στο δεύτερο ημίχρονο (2.20 Fonbet). Δεύτερη επιλογή μας το ένα εύστοχο σουτ του Σανσόν (3.00). Το έχει ψάξει σε όλα τα φετινά, στο τελευταίο είχε και δοκάρι. Κλείνουμε με ένα fun bet με γκολ και κάρτα για τον Λαμπόρντ (είχε σκοράρει και στο αντίστοιχο περσινό).

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Με «40άρι» στο ΠαρίσιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με «40άρι» στο Παρίσι

Μονό
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις

Over 0,5 γκολ Νις στο β’ ημίχρ.

2.20
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις

1+ σουτ στην εστία Σανσόν

3.00
BET: 5 units
Fun bet
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις

Λαμπόρντ να σκοράρει και να δεχτεί κάρτα

40.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending