Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρομάζουν τα xGoals και ο Μπόνιφεϊς #Klhmats

Ανάλυση του Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν έχει ο #Klhmats με επιλογή ειδικού, γκολ, αλλά και σημείο του 3.00.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Επιτέλους επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Να χαίρεσαι που κάθεσαι στην οθόνη του υπολογιστή για να γράψεις προγνωστικά στοιχήματος.

Προσωπικά, θέλω να ξεψαχνίζω οτιδήποτε προτείνω στον κόσμο. Πλην των ρόστερ, της παράδοσης, της στατιστικής και των πρόσφατων αποτελεσμάτων των ομάδων, κοιτάω κι άλλες παραμέτρους. Όπως για παράδειγμα τα xGoals, την επιρροή ορισμένων ποδοσφαιριστών, τα πλάνα των προπονητών, τη φιλοσοφία πολλές φορές των ομάδων.

Γι’ αυτό άλλωστε έχω περάσει και ένα βήμα παρακάτω στο χώρο και δίνω πλέον προγνωστικά και αλλού. Μπορείτε να τα βρείτε με ένα κλικ εδώ, εάν θέλετε φυσικά να αυξήσετε τα καθημερινά, εβδομαδιαία και μηνιαία κέρδη σας.

Να περάσουμε όμως στα σημερινά. Μπάγερν Μονάχου εναντίον Λεβερκούζεν. Μεγάλη μάχη, ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό. Οι Βαυαροί πήραν τον Χάρι Κέιν, αναπληρώνοντας με ένα χρόνο καθυστέρηση το κενό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στην αντίπερα όχθη, η κίνηση – ματ ήταν η πρόσληψη του Τσάμπι Αλόνσο.

Ενός προπονητή που δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν μελλοντικά προπονήσει κάποιο κορυφαίο κλαμπ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Παρατάσσει άρτια την ομάδα του, προσέχει την κάθε λεπτομέρεια, παρουσιάζει ένα άψογο σε φυσική κατάσταση σύνολο και φυσικά, φέρνει αποτελέσματα.

Μπάγερν Μονάχου και Λεβερκούζεν, με το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών, είναι οι πιο επικίνδυνες ομάδες. Οι δε γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση των xGoals (2.25), ενώ η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο βρίσκεται στην κορυφή με τον δείκτη της να φτάνει στο 2.52. Βάσει λοιπόν της εικόνας τους, αλλά και των xGoals τους, δικαιολογώ τις πρώτες δύο επιλογές στον παρακάτω πίνακα. Δηλαδή, τις over 3,5 προσπάθειες στην εστία για τη Λεβερκούζεν, αλλά και το αμφίτερμα με over 3,5.

Από εκεί και πέρα, επιλέγω τον Μπόνιφεϊς ως anytime σκόρερ σε απόδοση 3.70. Πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο παίκτη των φιλοξενούμενων. Δεν είναι μόνο τα τέσσερα τέρματα και οι δύο ασίστ του σε τρεις αγωνιστικές. Δηλώνει παρών σε όλες τις φάσεις, έχει συνολικά 3.86 xGoals και 1.29 xGoals κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Δεν μπορώ να τα αμελήσω, τον στηρίζω, ειδικά σε τέτοια απόδοση.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending