Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Έδρες που «καίνε» #Aristotelis

προγνωστικά

Ο #Aristotelis επανέρχεται με προγνωστικά από τις αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν και Παρί Σεν Ζερμέν – Νις.

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική μου παρέα, Παρασκευή σήμερα και το κουπόνι είναι και πάλι όπως πρέπει. Καλές οι Εθνικές ομάδες αλλά σαν τα εγχώρια πρωταθλήματα δεν είναι. Για σήμερα μελετήσαμε και βγάλαμε μία δυάδα σημείων, δύο έδρες που καίνε και κερδίζουν από μόνες τους οφείλεις να τις τιμήσεις και ας ηττηθείς. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν, ναι το ξέρω πως είναι ντέρμπι κορυφής αλλά όταν οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και μάλιστα στην έδρα τους τότε τα πράγματα είναι δύσκολα, όταν όλο αυτό το πακέτο συνοδεύεται και με τον παιχταρά τον Harry Kane νομίζω πως ο άσος σε απόδοση 1.60 από την Stoiximan είναι κάτι παραπάνω από δώρο.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Παρί Σεν Ζερμέν – Νις, οι γηπεδούχο έχασαν δύο τεράστια ονόματα (Νεϊμάρ, Μέσι) αλλά έκαναν φοβερές προσθήκες και σιγά σιγά θα βρουν τα πατήματα τους. Η Νις είναι μία μέτρια ομάδα και δεν νομίζω πως στοχεύει για το κάτι παραπάνω, δυνατό άσος και τον βρίσκουμε στην Stoiximan με απόδοση στο 1.52.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα και πληρώνει συνολικά 2.43. Θα την ποντάρουμε με 20 μονάδες.

Έδρες που «καίνε»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έδρες που «καίνε»

Δυάδα απόδοσης 2.43
21:30

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν

1

1.60
22:00

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις

1

1.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending