Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα φιλοξενούμενων για το 9.20 #MasterBetChef

Προγνωστικά Σαββατοκύριακου από τον #MasterBetChef. Μονά από 2.30 και δυάδα στο 364.00, σε Premier και Superleague.

Aγαπητοί φίλοι επιστρέφουμε στα προγνωστικά των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μετά το διάλειμμα για τα προκριματικά του Euro 2024.

Προγνωστικά: Φιλοξενούμενοι με έφεση στο γκολ 

Μια ομάδα που έχει κάνει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια είναι η Μπράιτον. Μας έχει πληρώσει πολλές φορές στα προγνωστικά, σε μεγάλες αποδόσεις. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι παίζει μπαλάρα, καθώς διαθέτει μεσοεπιθετική γραμμή με εξαιρετικό ταλέντο. Η απώλεια του Καϊσέδο καλύφτηκε με έναν φέρελπι μέσο, τον Ανσού Φατί από την Μπαρτσελόνα. Ο νεαρός μπορεί να αποδειχτεί η αποκάλυψη της σαιζόν. Γενικότερα περιμένω τη φετινή χρονιά η Μπράιτον να κάνει το βήμα παραπάνω, σε Premier League και Ευρώπη.

Αρχίζουν τα προβλήματα στην ΑΕΚ

Την άποψη μου για την ΑΕΚ την έχω γράψει επανειλημμένα. Πρόκειται για μια ομάδα που διαθέτει τους πιο ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, που έχει δει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και δεκαετίες. Όμως η διαχείριση τους από τον προπονητή είναι κακή. Όταν ο καλύτερος επιθετικός που πάτησε στη χώρα μας, τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον, ο Αραούχο, δεν παίζει βασικός ή χρησιμοποιείται κάπως σαν αμυντικό χαφ, τα λόγια είναι περιττά.

Επίσης η αμυντική λειτουργία της Ένωσης είναι για γέλια. Ο συμπαθείς κατά τα άλλα Αλμέιδα, ξέρει να παίζει μόνο ένα πράγμα. Όλοι μπροστά. Και τα μπακ, και οι στόπερ και τα αμυντικά χαφ, όλοι. Πίσω κανείς. Για αυτό η ΑΕΚ τρώει σχεδόν πάντα πρώτη γκολ και τρέχει μετά. Άλλα κι οι αμυντικοί της, πέραν του παιχταρά Βύντα, είναι παίκτες δεύτερης ταχύτητας . Πόσες τρύπες να καλύψει πια ο φιλότιμος Κροάτης, που κάποιες στιγμές παίζει για τέσσερις.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά τη χρονιά. Ο Μαρτίνεθ παρουσίασε ως τώρα ένα δεμένο σύνολο με καλά στοιχεία στην επίθεση. Μπιέλ και Μασούρας είναι πολύ γρήγοροι και θα βάλουν προβλήματα στον Ρότα και τον αργό Μουκουντί. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές, κάτι που πληρώνει τριπλασιασμό στα προγνωστικά.

Ο Πινέδα παίζει ακατάπαυστα 2 χρόνια και βγάζει κούραση. Πρωτάθλημα, παγκόσμιο κύπελλο, gold cup ως τον τελικό με το Μεξικό. Ο Γκατσίνοβιτς κι ο Λιβάι τραυματίες, ο αρχηγός Μάνταλος τιμωρημένος. Ο Πόνσε εκτός κλίματος ακόμα. Ο Αραούχο παροπλισμένος και σε λάθος ρόλο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Αλμέιδα…

Δυάδα φιλοξενούμενων για το 9.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυάδα φιλοξενούμενων για το 9.20

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending