Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σημεία από 1.87 έως 4.00 #Cascadeur

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Την πρώτη νίκη της σεζόν ψάχνει η Λανς, το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ο Γουαΐ. Καρέ επιλογών από τη Ligue 2

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με τα Ρεν – Λιλ και Λανς – Μετς συνεχίζεται σήμερα η 5η αγωνιστική της Ligue 1 ενώ βέβαια έχουμε και την επανέναρξη της Ligue 2 στο πρόγραμμα. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σαββατιάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Ισορροπία στη Βρετάνη, φαβορί στο Βορρά

Το ματς του «Ροαζόν» είναι δύσκολο για προβλέψεις. Τόσο η Ρεν όσο και η Λιλ μας έχουν δείξει και θετικά και αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι τους μέχρι στιγμής και η μεταξύ τους αναμέτρηση μοιάζει αρκετά αμφίρροπη. Ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας έχουν οι «ρενέ», από την άλλη όμως η Λιλ έχει με το μέρος της την πρόσφατη παράδοση στα παιχνίδια μεταξύ των δύο (αήττητη στα τελευταία οκτώ μέσα-έξω, 4-4-0).

Αυτό που συνήθως βλέπουμε στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι το goal/goal (9 στα 11 τελευταία) και οι κάρτες (τουλάχιστον τρεις στα οκτώ από τα εννέα πιο πρόσφατα). Βέβαια και τα δύο πληρώνουν λίγο από μόνα τους επομένως λέω να πάω σε ένα combo με συνολικά γκολ και κάρτες. Επιπλέον, αξίζει ένα ποντάρισμα και στη μία εύστοχη προσπάθεια του Καμπελά (έχει κάνει τουλάχιστον μία στο στόχο και στα τέσσερα ματς έως τώρα).

Το βράδυ η Λανς η υποδέχεται τη Μετς. Χωρίς νίκη ακόμα η ομάδα του Φρανκ Εζ, πράγμα οξύμωρο με βάση τα όσα μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Βέβαια είχε και αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα μέχρι τώρα (Παρί, Μονακό, Ρεν, Μπρεστ έξω). Το σημερινό είναι από τα πιο εύκολα ματς που θα δώσει φέτος η Λανς στο «Μπολάρ-Ντελελί» και είναι ευκαιρία για να πετύχει το πρώτο τηςς τρίποντο. Χαμηλά βέβαια ο άσος, ανεβαίνει κοντά στον διπλασιασμό αν τον συνδυάσουμε με δύο κόρνερ των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος που σίγουρα θα μπουν δυνατά. Δεύτερη επιλογή μας να σκοράρει για πρώτη φορά ως «λανσουά» ο Γουαΐ.

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Από τη σημερινή έκτη αγωνιστική της Ligue 2 ξεχώρισα τα εξής:

  • Μοιρασμένο το σετ αποδόσεων στο ΔουνκέρκηΓκρενόμπλ. Αξιόμαχοι μέχρι τώρα οι γηπεδούχοι αλλά σήμερα δοκιμάζονται απέναντι στην -προς ώρας- αήττητη και με μηδέν παθητικό Γκρενόμπλ, την οποία μάλιστα δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στις έξι περιπτώσεις που συναντήθηκαν (0-2-4, το ’17-’18 στη National και ’20-’22 στη Ligue 2). Θεωρώ πως η αξία είναι προς τα δεξιά, έστω και με κάλυψη.
  • Σε τιμές αουτσάιντερ προσφέρεται η Τρουά στην έδρα της Αννεσί. Αναμφίβολα πιο ποιοτικό σύνολο οι φιλοξενούμενοι αλλά η Αννεσί είναι -ιδίως στην έδρα της- υπολογίσιμος αντίπαλός. Άλλωστε η Τρουά δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας ενώ και πίσω «μπάζει». Προτιμώ εδώ να πάω με τα γκολ. 
  • Δύσκολη έξοδο έχει η Μπορντό στην έδρα της Βαλενσιέν. Κι αυτό όχι τόσο λόγω δυναμικής των γηπεδούχων αλλά επειδή οι ίδιοι οι Γιρονδίνοι δείχνουν ακόμα να μην πατούν σταθερά (μετά από τρία παιχνίδια με 2-1-0 και μηδέν γκολ παθητικό, ήρθε η «τεσσάρα» από την Οσέρ). Η Βαλενσιέν «βολεύεται» να παίξει στην κόντρα και πιστεύω ότι μπορεί να βρει έστω ένα γκολ σήμερα, δύσκολα όμως να μη δεχθεί.
  • Τέλος, θα ποντάρουμε και στο να σημειωθεί ένα γκολ με πέναλτι στο ΜπαστιάΛαβάλ. Αμφότερες πατάνε αρκετά περιοχή, ενώ ήδη από δύο έχουν καταλογιστεί στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους (ένα υπέρ και ένα κατά για τη Λαβάλ, δύο κατά έχει η Μπαστιά). Επιπλέον, η Λαβάλ είχε κερδίσει πέναλτι και στα δύο περσινά μεταξύ τους.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Σεφτέ για Λανς και ΓουαΐΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σεφτέ για Λανς και Γουαΐ

Combo
18:00

Ρεν – Λιλ

Over 1,5 & over 2,5 κίτρινες κάρτες

1.73
BET: 20 units
Ειδικά παικτών
18:00

Ρεν – Λιλ

1+ προσπάθεια στην εστία Καμπελά

2.40
BET: 7 units
Combo
21:45

Λανς – Μετς

1 & over 1,5 κόρνερ Λανς στο α΄ ημίχρ.

1.97
BET: 40 units
Σκόρερ
21:45

Λανς – Μετς

Γκολ Γουαΐ

2.25
BET: 7 units
Μονό
20:00

Δουνκέρκη – Γκρενόμπλ

2 dnb

1.87
BET: 10 units
Μονό
20:00

Αννεσί – Τρουά

Over 2,5

1.98
BET: 10 units
Μονό
20:00

Βαλενσιέν – Μπορντό

Goal/goal

1.88
BET: 10 units
Ειδικό
20:00

Μπαστιά – Λαβάλ

Γκολ με πέναλτι

4.00
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending