Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψάχνει αντίδραση η Λιόν #Cascadeur

Προγνωστικά Γαλλίας. Κομβικό ματς εντός έδρας για τη Λιόν που ψάχνει την πρώτη νίκη της σεζόν. «Τεστ» για τη Μαρσέιγ πριν τον Άγιαξ

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με τις έξι σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται το παζλ της 5ης αγωνιστικής στη Ligue 1. Αρκετές οι σκέψεις, επομένως πάμε να τι θα επιλέξουμε για τα κυριακάτικα προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Δίκαιο φαβορί η Μονακό, γκολ στο «Βελοντρόμ»

Πρώτη επιλογή έρχεται από το ματς που προηγείται χρονικά, το ΛοριάνΜονακό στις 14.00. Ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί και σε αποδεκτή -προς το παρόν- απόδοση. Οι Μονεγάσκοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές πετυχαίνοντας μάλιστα τουλάχιστον τρία γκολ σε όλα!

Έχει και την παράδοση με το μέρος της η Μονακό καθώς μετρά 5-3-1 στα εννέα τελευταία μέσα-έξω κόντρα στη Λοριάν.

Έχει αξία το διπλό όσο βρίσκεται στο 1.80, μπορεί να συνδυαστεί και με over 1,5.

Συνεχίζουμε με το απογευματινό ΜαρσέιγΤουλούζ. Και εδώ έχουμε ξεκάθαρο φαβορί αλλά το ματς είναι πιο δύσκολο για τους γηπεδούχους από αυτό που αφήνει να εννοηθεί ο άσος του 1,50. Κι αυτό οφείλεται σε δύο παραμέτρους. Αφενός γιατί η Μαρσέιγ δεν μας έχει πείσει ακόμα, αφετέρου γιατί ακολουθεί το ματς στην Ολλανδία για τους Μασσαλούς (και μετά το κλάσικο με Παρί). Η Τουλούζ μπορεί να μην έχει πιάσει ακόμα τα περσινά της στάνταρ, αναμφίβολα όμως έχει την ποιότητα να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Μαρθελίνο.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η Μαρσέιγ τρέχει εντυπωσιακό σέρι οκτώ νικών με αντίπαλο τη Τουλούζ ανεξάρτητα από έδρες.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο χαμηλά το αμφίτερμα από το 1.70 που κυκλοφορεί. Ανεβαίνει σε τιμές διπλασιασμού αν συνδυαστεί και με over, προσωπικά θα το συνδυάσω με δύο προσπάθειες για γκολ του Αμπουκλάλ.

Να γίνει η αρχή στο «Γκρουπάμα»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Να γίνει η αρχή στο «Γκρουπάμα»

Προγνωστικά Γαλλίας: Μονόδρομος η νίκη για Λιόν

Κλείνουμε τις βασικές επιλογές μας με το βραδινό ΛιόνΧάβρη. Περίοδος αλλαγών ήταν το διάστημα της διακοπής για τη Λιόν. Μετά και την βαριά ήττα από την Παρί (1-4), η διοίκηση των «λιονέ» αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο του Λορέν Μπλαν. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Φάμπιο Γκρόσο ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Λιόν για δύο χρόνια (2007-2009). Πάντως στο σημερινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι θα είναι με υπηρεσιακό προπονητή.

Στα αγωνιστικά δεν χωράνε και πολλά σχόλια. Πολλά τα θέματά της, αμυντικά ως επί το πλείστον τα οποία μοιάζει δύσκολο να λυθούν άμεσα. Αντιθέτως η Χάβρη έχει δείξει πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία μέχρι στιγμής. Οι νεοφώτιστοι έχουν ηττηθεί μόνο από τη Μπρεστ (1-2-1) ενώ έχουν βρει δίχτυα και στα τέσσερα παιχνίδια τους (και τα τέσσερα ήταν over, τρία από αυτά και goal/goal).

Η αλλαγή προπονητή συχνά λειτουργεί ευεργετικά. Η Λιόν χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο σήμερα ώστε να αρχίσει να σκαρφαλώνει άμεσα στο βαθμολογικό πίνακα. Δύσκολο μου φαίνεται πάντως να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Θα πάμε με το 1Χ & over 2,5 που μας δίνει και μια έξτρα ασφάλεια.

Προγνωστικά Γαλλίας: Ειδικά παικτών και fun bet

  • Αξίζει ένα ποντάρισμα στις 3+ προσπάθειες για γκολ του Τσαμ της Κλερμόν. Από τέσσερις είχε στα τρία τελευταία και γενικά μαζί με τον Κιέι είναι από τους πιο δραστήριους παίκτες της ομάδας του Πασκάλ Γκαστιέν.
  • Υψηλό μου φαίνεται και το 4,00 για δύο εύστοχες προσπάθειες του Ουμάρ Ντιακιτέ. Πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ματς με τη Μετς και πήρε ψυχολογία, σίγουρα θα το ψάξει και σήμερα.
  • Μια δυάδα με ένα σουτ στο στόχο από Σερκί και Μοχάμεντ στο 2.26. Αμφότεροι ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους έως τώρα και πάντα είναι μέσα στις φάσεις.
  • Τέλος ένα fun bet από το ματς του «Γκρουπάμα».

 

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Περισσότερα

Click to comment
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ29 λεπτά ago

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Βαζούτας στη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

Trending