Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

«Λάθος αρχιτεκτονικές επιλογές για την Ferrari, θα κάνουμε αλλαγές»

 

Ο Ενρίκο Καρντίλε, επικεφαλής αεροδυναμικής στο Μαρανέλο για την Scuderia Ferrari, παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στα λάθη της ομάδας του στον περσινό, αλλά και τον φετινό σχεδιασμό, κάνοντας λόγο για την μελλοντική διαχείριση που θα πραγματοποιήσουν στο “cavallino”.

Η ιταλική ομάδα δημιούργησε ένα μονοθέσιο που πρωταγωνίστησε στο περσινό πρωτάθλημα και θα μπορούσε ακόμη και να φτάσει μέχρι το τέλος, αλλά η κοιλιά που σημειώθηκε εν μέσω της σεζόν, σε συνδυασμό με τα ψήγματα έλλειψης καλής στρατηγικής, δεν τους πήγε τόσο μακριά.

Σύμφωνα με τον Καρντίλε, η ομάδα παρατήρησε πως η αρχιτεκτονική σχεδιασμού δεν είναι σωστή… μέσω της εξέλιξης του μονοθεσίου. Ωστόσο, ο Ιταλός κάνει ειδική αναφορά για την μετεξέλιξη του μονοθεσίου, με σκοπό η αεροδυναμική διαχείριση να φέρει την Ferrari πιο κοντά στους στόχους της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είναι πολύ διαφορετική, διότι εξελίσσοντας το φετινό αυτοκίνητο, συνειδητοποιήσαμε ότι οι αρχιτεκτονικές επιλογές που κάναμε δεν ήταν οι σωστές.

Συγκεκριμένα, ασκούσαν μεγάλους περιορισμούς στην εξέλιξη (σ.σ. του μονοθεσίου). Το αυτοκίνητο της επόμενης χρονιάς δεν θα αποτελέσει μετεξέλιξη του φετινού, όπως ήταν το φετινό σε σύγκριση με το περσινό. Θα είναι ένα ολοκαίνουριο μονοθέσιο, με διαφορετικό σασί και σχεδίαση, αλλά και με ανασχεδιασμένο πίσω μέρος, ώστε να επιτραπεί στο τμήμα αεροδυναμικής να το εξελίξει καλύτερα για να πετύχουμε τους στόχους μας».//ΓΚ

Περισσότερα

Click to comment

Trending