Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μαρτίνεθ: «Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται και χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια»

 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του στον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά της.

Ο Ολυμπιακός πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην “OPAP Arena” και μετά το φινάλε του αγώνα, ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στα κομμάτια που πρέπει να βελτιώσει το σύνολό του ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Ήταν ένα έντονο παιχνίδι και πολύ δύσκολο. Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως περιμέναμε με την ΑΕΚ να έχει μεγάλη ένταση και να είναι πολύ δυνατή. Η πίεση ήταν υπέρ της ΑΕΚ στην αρχή. Στη συνέχεια ανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και βάλαμε το γκολ. Ήταν ένα ματς που κάποιες στιγμές ήμασταν πολύ καλοί και κάποιες όχι, αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε.

Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται τώρα. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι. Πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να νικήσουμε. Στο εναέριο παιχνίδι της αντισταθήκαμε πολύ καλά. Και στις καλές στιγμές τις εκμεταλλευτήκαμε πολύ καλά. Είμαστε μία ομάδα που χτίζεται και θα πάμε πολύ καλά. Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια, μας δίνουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε. Έχουμε παίκτες που κάνουν το ντεμπούτο τους. Τις επόμενες ημέρες θα βρούμε την ομοιογένεια μας.

Ντάνιελ είναι δύο εβδομάδες μαζί και έχει προπονηθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους που έλειπαν με τις εθνικές. Ήταν τα χαρακτηριστικά του ήταν τέτοια που θέλαμε να τα έχουμε στο παιχνίδι μας και επίσης είναι παίκτης με εμπειρία σε τέτοιους αγώνες. Όπως και να ‘χει το σημαντικό είναι η ομάδα και σήμερα κατάφερε να δώσει απαντήσεις. Καταφέραμε να καλύψουμε τα κενά και να έχουμε συγκέντρωση στο επίπεδο που θέλουμε».//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending