Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακολουθώντας τα γκολ για ταμείο #TheMagician

Προγνωστικά Δευτέρας με λίγες και διαλεχτές προτάσεις αγώνων από τον #TheMagician, με συνολική απόδοση 7.91.

Καλημέρα σας. Μετά από ένα κερδοφόρο Σάββατο, όπου πέρασαν οι δύο βασικές μας δυάδες, επιστρέφουμε σήμερα Δευτέρα για ακόμα μια μέρα γεμάτη κέρδη. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Δεν σταματάει να σκοράρει

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ρουμανία. Στην τρίτη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους από την κορυφή βρίσκεται η Κλουζ, που εκτός από το παιχνίδι με την πρωτοπόρο Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκει συνεχώς δίχτυα και μάλιστα πολλές φορές ανά παιχνίδι. Στους τρεις τελευταίους της αγώνες μάλιστα σκόραρε συνολικά δέκα φορές, έχοντας ισάριθμες νίκες. Να είναι καλά η επίθεση γιατί ταυτόχρονα παρουσίασε αρκετά πρόβλημα στα μετόπισθεν δεχόμενη πολλές φάσεις και γκολ. Απέχει από τα ακριβά ρόστερ της κατηγορίας, αλλά παίζει ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Στόχος να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η Πετρολούλ τα πηγαίνει εξαιρετικά. Με μία μόλις ήττα σε οχτώ αγωνιστικές, φιγουράρει στην πέμπτη θέση με 13 βαθμούς, τρεις πίσω από την σημερινή της αντίπαλο. Δεν έχει βρεθεί κάποια από τις δυνάμεις της χώρας στο δρόμο της μέχρι στιγμής, αλλά σκοράρει σε σταθερό ρυθμό και πιο συγκεκριμένα στα επτά από τα οχτώ παιχνίδια της. Μικρομεσαία ομάδα που σκοπό έχει να τερματίσει με μία καλή πορεία στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Σημείο: Κρατάμε από το παιχνίδι το over 2,5 με απόδοση 1.95 στην Novibet.

Θα παίξουν χωρίς φόβο

Μετακομίζουμε στην Ιταλία και τον αγώνα μεταξύ της Ελλάς Βερόνα και της Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο νίκες το πρωτάθλημα απέναντι σε Έμπολι (εκτός) και Ρόμα (εντός), για να έρθει η κατάρευση στην έδρα της Σασουόλο όπου και ηττήθηκε με 3-1. Δεν υπερείχε στους αγώνες της όπου νίκησε, απλά ήταν αποτελεσματική στις φάσεις που δημιούργησε και ταυτόχρονα είχε και λίγο την τύχη με το μέρος της. Δέχεται φάσεις πίσω, αλλά την περιμένω επιθετική σήμερα μπροστά στο κοινό της.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρεμιέρα ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μίλαν, χωρίς να υστερήσουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην συνέχεια έβαλαν δύσκολα στην Γιουβέντους (1-1), με την πρώτη νίκη να έρχεται μπροστά στο κοινό τους. Επικράτησαν της Κάλιαρι με 2-1, με τρομερή ομαδική προσπάθεια, ενώ σκόραραν το νικητήριο γκολ στο 89′. Μαχητικό το σύνολο του Τιάγκο Μότα, που βλέπει ότι έχει την ευκαιρία αλλά και την ικανότητα να μην ηττηθεί σήμερα και ν’ αναρριχηθεί κι άλλο στην βαθμολογία.

Σημείο: Δεν φοβάται η μία ομάδα την άλλη και θα παίξουν για την νίκη. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 2.06 στην Novibet.

Ακολουθώντας τα γκολ για ταμείοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ακολουθώντας τα γκολ για ταμείο

Προγνωστικά: Να κρατήσει το σερί

Κλείνουμε με την Ισπανία. Η Γρανάδα καλείται και γρήγορα να βρει λύση στα αμυντικά της προβλήματα. Αυτά είναι που την κρατάνε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Πρωτεύων σημασία να εκμεταλλευτεί την έδρα της, εκεί όπου έχει μεγαλύτερες πιθανότητες αποκομιδής βαθμών. Κάνει την προσπάθεια της, αλλά θα χρειαστεί πρώτον να μοχθήσει και δεύτερον αρκετή τύχη για να μην δεχθεί τέρμα. Η Χιρόνα ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα και έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στην τέταρτη θέση με δέκα βαθμούς. Αναγεννημένη φέτος πατάει καλύτερα στα πόδια της, δείχνοντας ότι έχει αφομοιώσει στο παιχνίδι της όλες τις εμπειρίες που αποκόμισε πέρυσι από την μεγάλη κατηγορία, μετά την άνοδο της. Με την ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει στην Γρανάδα για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, μιας και δείχνει ικανή να το πετύχει. Ισορροπημένη σε όλες τις γραμμές, μπορεί να κάνει γκολ από το πουθενά.

Σημείο: Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες και ν’ ανοίξει το σκορ. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.97 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Κριστιάν Πούλισιτς (25 – Μίλαν), Σολ Κάμπελ (49)

Καλή επιτυχία

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE15 λεπτά ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 21 ώρα ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ3 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ4 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE6 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 27 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ9 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ10 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending