Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Τα γκολ τριπλασιάζουν #Psyradios

Ο #Psyradios επανέρχεται με προγνωστικά από την πρεμιέρα του ΑFC Champions League, ποντάροντας σε δυάδα τριπλασιασμού.

Καλή εβδομάδα απανταχού Κουβανέζοι και Κουβανέζες. Η ανάλυση του ντέρμπι το βράδυ της Παρασκευής ήταν σωστή, τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο πλήρωσαν τη βασική μας πρόταση, οι λεπτομέρειες όμως έκαναν τη διαφορά ώστε  να μην περάσουν οι υπόλοιπες τρεις ειδικές επιλογές. Ο μεν Κέιν σκόραρε, αλλά δεν ετοίμασε γκολ, ο δε  Μπόνιφεϊς έφτασε αρκετές φορές σε θέση βολής, σπατάλησε όμως τις ευκαιρίες του για ένα γκολ, το οποίο θα μας έδινε συνολικά και καλό κέρδος. Κρίμα.

Τα γκολ τριπλασιάζουν

Καινούργια εβδομάδα, καινούργια τύχη και θα ξεκινήσω σήμερα με Champions League και τα προγνωστικά μου από τη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όχι δεν βιάζομαι, όχι δεν μπέρδεψα τις μέρες, στο ΑFC Champions League αναφέρομαι και τη πρεμιέρα στη φάση των ομίλων στην ασιατική ήπειρο. Για όσους με γνωρίζετε, παρακολουθώ χρόνια και πολύ στενά το συγκεκριμένο θεσμό, φέτος με έξτρα κίνητρο,  καθώς μετά επιτέλους από πολλά χρόνια τα ματς των ομίλων σε ανατολική και δυτική ζώνη θα διεξαχθούν στις ίδιες ημερομηνίες, οπότε μέχρι και μέσα Δεκέμβρη θα έχουμε τελειώσει με τη φάση των ομίλων όπως και εδώ στην Ευρώπη.

Για να σας βάλω και λίγο στο κλίμα διεξαγωγής , φέτος έχουμε δέκα γκρουπς τεσσάρων ομάδων με τους δέκα νικητές κάθε ομίλου συν τους τρεις καλύτερους δεύτερους κάθε ζώνης να προκρίνονται στη φάση των 16 καλύτερων ομάδων.  Διπλοί αγώνες όπως και στο δικό μας Champions League στη φάση των ομίλων και από εκεί και πέρα νοκ άουτ γύροι με διπλές αναμετρήσεις μέχρι το μεγάλο τελικό στις 11 του Μάη, ο οποίος θα είναι μονός. Πολλά ματς λοιπόν, πολλές και οι στοιχηματικές ευκαιρίες, υπόσχομαι και ταμεία αλλά και συνεχή κάλυψη του θεσμού.

Προγνωστικά: Κόντρα  Σαουδικής Αραβίας και Ουζμπεκιστάν απόψε 

Δεν θα ασχοληθώ με πολλά ματς, θα μείνω σε δυο ομάδες δυνητικά υποψήφιες για το τίτλο του Πρωταθλητή Ασίας, την Αλ Ιτιχάντ του Μπενζεμά, πρωταθλήτρια Σαουδικής Αραβίας και τη συμπατριώτισσα Αλ Χιλάλ του Νέιμαρ, πολυνίκη του AFC. Αμφότερες ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους εντός έδρας σε Τζέντα και Ριάντ αντίστοιχα έχοντας ως αντιπάλους την OMKM Όλμαλικ και την Ναβμπαχόρ από το Ουζμπεκιστάν.

Χαοτική η διαφορά ποιότητας με τους Σαουδάραβες να έχουν ρίξει ένα σκασμό λεφτά για να προσελκύσουν κορυφαία ποδοσφαιρικά και προπονητικά ονόματα, με τους Ουζμπέκους όμως να έχουν ανταγωνιστικές ομάδες, οι οποίες παράγουν ποδόσφαιρο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κοντράρουν στα ίσια τους αποψινούς τους αντιπάλους. Αστείες οι αποδόσεις στους άσους, χαμηλά και το λάιν στο over, οπότε θα φτιάξω μια δυάδα άνω του τριπλασιασμού με την ίδια ειδική επιλογή από κάθε ματς. Με Μπενζεμά και Χαμντάλα στην Ιτιχάντ, με Νεϊμάρ και Μίτροβιτς στην Αλ Χιλάλ το σενάριο να σκοράρουν και στα δύο ημίχρονα οι γηπεδούχοι δεν θα έπρεπε να τιμάται τόσο ψηλά.

 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE20 λεπτά ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 21 ώρα ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ3 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ4 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE6 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 27 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ9 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ10 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending