Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το 3/3 η Μπαρτσελόνα; #Klhmats

Στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Άντβερπ ποντάρει ο #Klhmats και κυνηγάει ένα ενδιαφέρον στατιστικό στο 1.88.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, καλημέρα στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Πάμε να κάνουμε τον απολογισμό της Κυριακής; Ο Παπαπέτρου δεν έδωσε πέναλτι στο ΠΑΟΚ – Άρης, όμως όπως προέβλεψα, τίναξε το παιχνίδι στον αέρα. Μοιραία, δεν πέρασε το 2.75. Ο Ολυμπιακός έφυγε αλώβητος από την έδρα της ΑΕΚ βέβαια και τα προγνωστικά είχαν θετικό ταμείο. Αν μετρήσουμε και το 3.11 του Σαββάτου, τα κέρδη μας ήταν αισθητά.

Πριν περάσω στα σημερινά μου προγνωστικά, θα ήθελα να κάνω μία ειδική αφιέρωση. Πριν τρία χρόνια, τρεις μήνες και τέσσερις ημέρες ξεκινήσαμε με τον Νίκο Μποζιονέλο εδώ, στο koubanezos.gr, μία πορεία. Ήθελε βοήθεια, για δικούς μου λόγους, επέλεξα να τον βοηθήσω. Χωρίς καν να τον γνωρίζω, ούτε προσωπικά, ούτε είχαμε μιλήσει. «Θα μας βοηθήσεις στα social; Θα ελέγχεις καμία στήλη;», με την απάντησή μου να είναι θετική. Δίχως ποτέ να σκεφτώ το τι μπορώ να κερδίσω.

Σε κάποια φάση, λίγο πριν το πρώτο Πάσχα του koubanezos.gr, μου ζήτησε να αναλάβω αρχισυνταξία. Ήμουν μόλις 19 ετών, έχασα πολλά βράδια με φίλους, παρέες, κοπέλες. Όπως πολλά βράδια με ανέχτηκε, να είμαι ειλικρινής. Μου έδειξε όμως τον σωστό τρόπο δουλειάς. Σε πολλά θέματα. Σε άλλα, του έφερα αντίρρηση, παραδόξως με άκουσε.

Μετά από τόσα χρόνια, έχω δουλέψει με κορυφαίους. Έφυγα σε κάποια φάση, επέστρεψα επαγγελματίας όμως του χώρου πλέον. Πολλά οφείλω στη δική μου προσωπική δουλειά, όμως τα περισσότερα τα οφείλω σε αυτόν τον άνθρωπο. Στον Νικόλα, με τον οποίο ομολογώ θα ήθελα σε κάποια φάση να συνεργαστώ στο μέλλον. Εις το επανιδείν εύχομαι Νίκο, μακάρι οι δρόμοι του μέλλοντος να μας φέρουν ξανά κοντά. Σε ευχαριστώ, ξανά και πάντα, για όλα!

Απόψε, πρεμιέρα έχουν οι όμιλοι του Champions League. Η ομάδα που απέκλεισε την ΑΕΚ, η Άντβερπ από το Βέλγιο, φιλοξενείται στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα. Σαφέστατα το επίπεδο ανεβαίνει κατακόρυφα για τους Βέλγους, οι οποίοι ουδέποτε σκόραραν στις επισκέψεις τους στην Ισπανία. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι προέρχονται από το ευρύ εντός έδρας 4-0, ενώ απέναντι σε ομάδα από το Βέλγιο μετρούν οχτώ νίκες και μία ισοπαλία.

Σαφέστατα δεν θα κινηθώ με σημείο, αφού το σετ τον αποδόσεων έχει… βγάλει νικητή ήδη. Όμως, ψάχτηκα λίγο παραπάνω και θα σταθώ στις τέσσερις γωνίες. Η Μπαρτσελόνα φέτος, σε δύο εντός έδρας αναμετρήσεις της, απέναντι σε Κάντιθ και Μπέτις, είχε τουλάχιστον τέσσερα κόρνερ στο πρώτο μέρος. Παράλληλα, το εν λόγω στατιστικό επαληθεύτηκε στις 16 από τις 25 εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπλαουγκράνα πέρυσι.

Η ομάδα του Τσάβι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αναμένεται να μπει δυνατά και να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό. Εκτιμώ πως μπορεί να βρει τέσσερα κόρνερ στο πρώτο μέρος, σενάριο που προσφέρεται στο 1.88.

Δες όλο το live bet του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending