Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δεν ξαφνιάζει το 2.40 στο «Ντε Κάιπ» #Georgiou

Ταμείων συνέχεια θέλει ο #Georgiou για τα προγνωστικά του, με την αναμέτρηση της Φέγενορντ κόντρα στη Σέλτικ στην πρεμιέρα των ομίλων.

Η μουσική στη διαπασών… Τα ball boys έχουν πάει γύρω-γύρω στο κέντρο του γηπέδου κρατώντας ένα σεντόνι που αποτυπώνει μια μπάλα ποδοσφαίρου. Η μεγάλη χαρά των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων ξεκινά, με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League. Meίνετε συντονισμένοι… Όχι μόνο για θέαμα, αλλά και για προγνωστικά!

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Σέλτικ

Το Ρότερνταμ γιορτάζει σήμερα την επιστροφή της Φέγενορντ στους ομίλους του Champions League, έπειτα από έξι χρόνια. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε ένα δύσκολο και απαιτητικό όμιλο μαζί με τις Λάτσιο, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σέλτικ και θέλουν σήμερα με αντίπαλο την σκωτσέζικη ομάδα να πάρουν το τρίποντο καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια απώλειας βαθμών. Η ευρωπαϊκή πορεία των τελευταίων χρόνων είναι σταθερή και ανοδική για την ομάδα του Άρνε Σλοτ καθώς μετά τον προπέρσινο τελικό στο Europa Conference League, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League τη σεζόν που πέρασε και τώρα καλείται να κάνει την υπέρβαση μέσω της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δεν την πτόησαν οι δύο πρώτες ισοπαλίες κόντρα σε Φορτούνα Σιτάρντ και Σπάρτα Ρότερνταμ, μιας και η συνέχεια ήταν παράσταση για ένα, συντρίβοντας διαδοχικά τις Όμνιγουορλντ, Ουτρέχτη και Χέρενφεν με 5-1 και 6-1 αντίστοιχα και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με έντεκα βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Καθοριστική η απουσία του Μεξικανού φορ Σαντιάγκο Χιμένεθ λόγω καρτών, μιας και έχει σκοράρει έξι γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ προβληματισμός υπάρχει και για τον αντικαταστάτη του, τον Ιάπωνα Ουέντα που επέστρεψε τραυματίας από τη χώρα του, με τον Ίγκορ Παϊσάο να είναι ο επικρατέστερος για το βασικό σχήμα.

Οι «Κέλτες» μπορεί να δηλώνουν σχεδόν κάθε χρόνο παρών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο έχουν να λένε πως δεν τους «πάει» με τίποτα αυτή διοργάνωση, από τη στιγμή που έχουν κερδίσει μόνο έναν από τους τελευταίους 21 αγώνες τους στο Champions League και δεν έχουν προχωρήσει στη φάση νοκ άουτ από το 2012. Κι ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην κορυφή έχοντας νικήσει το περασμένο Σάββατο την Νταντί με 3-0, στόχος τους είναι να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία, παρότι η παράδοση δεν είναι με το μέρος τους, έχοντας χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους με ολλανδικούς συλλόγους και ισοπαλία στο άλλο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η τελευταία νίκη ήρθε στην έδρα του Άγιαξ το μακρινό 2001. Ο Μπρένταν Ρότζερς προβληματίζεται έντονα με τους τραυματισμούς στις τάξεις της ομάδας, αφού ναι μεν είδε τον Ρέο Χαάτε να επιστρέφει έπειτα από τραυματισμό στη γάμπα παίζοντας ένα μισάωρο το περασμένο Σάββατο, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον εξτρέμ Λιέλ Αμπάντα που μπορεί να μείνει εκτός δράσης έως και τέσσερις μήνες για το πρόβλημα στον μηρό. Αμφίβολος και ο Νατ Φίλιπς που αντικαταστάθηκε στο ματς με την Νταντί στο ημίχρονο ενώ ίσως δούμε να αγωνίζονται οι Πάουλο Μπερνάρντο και Λουίς Πάλμα που έκαναν το ντεμπούτο τους εναντίον της Νταντί.

Κρατάμε για τα προγνωστικά τον άσο μαζί με το over 2,5 σε απόδοση 2.40 στη Νοvibet.

Δεν ξαφνιάζει το 2.40 στο «Ντε Κάιπ»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δεν ξαφνιάζει το 2.40 στο «Ντε Κάιπ»

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending