Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Αγγλίας: Διπλασιάζει η Πρέστον #JImTsilo

προγνωστικά Αγγλίας

Σε μια μέρα που τα φώτα πέφτουν στη πρεμιέρα του Champions League, ο #JimTsilo συνεχίζει με επιλογές από το Νησί στα προγνωστικά Αγγλίας.

Και πάλι στις επάλξεις με τα προγνωστικά Αγγλίας σήμερα Τρίτη, σε ένα πρόγραμμα που η αλήθεια είναι πως πρωταγωνιστή έχει τις μάχες του Champions League. Περιορισμένες οι επιλογές μας στην αγωνιστική, αλλά και πάλι υπάρχουν σημεία που μας κλείνουν το μάτι. Πάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Εμπιστοσύνη στη Πρέστον

Η Πρέστον φιλοξενεί την Μπέρμιγχαμ στην έβδομηη αγωνιστική της Championship. Αήττητη και στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα του Ράιν Λόου, πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτό το μομέντουμ και φυσικά η Μπέρμιγχαμ δεν αποτελεί φόβητρο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά τη σεζόν αλλά τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα τους έριξαν στη βαθμολογία. Αντικειμενικά ούτε φέτος διαθέτει κάτι ιδιαίτερο η Μπέρμπιγχαμ, απλά θα κοιτάξει να ξεμπερδέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με το θέμα παραμονής. Καλή ευκαιρία για τη ποιοτικότερη Πρέστον να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί της.

Με τα γκολ στο 2.40

Στην ίδια κατηγορία, η Σαουθάμπτον φιλοξενεί την Ίπσουιτς. Απότομα δείχνει να προσγειώνεται η Σαουθάμπτον στη ζωή της Championship. Μετά την πεντάρα από τη Σάντερλαντ, ήρθε και η εντός έδρας συντριβή με 1-4 από τη Λέστερ. Οφείλουν να συνέλθουν αγωνιστικά οι «Άγιοι», οι οποίοι επιθετικά έχουν ποιότητα, αλλά αμυντικά δεν έχουν προσαρμοστεί ακόμη. Η Ίπσουιτς μετά την εντυπωσιακή περυσινή σεζόν συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και σε αυτή τη κατηγορία. Τρομερή ομοιογένεια και ποιότητα από την ομάδα του Κίεραν Μακένα η οποία αναμένω να έχει καλή σεζόν. Στο παιχνίδι μας τώρα, δύσκολα βλέπω να μένει στο μηδέν. Η καθεμία ψάχνει νίκη για διαφορετικό λόγο, θεωρώ ότι ξεκινάμε από το 1-1.

Την ίδια ώρα και μια κατηγορία χαμηλότερα η Πόρτ Βέιλ αντιμετωπίζει την Μπέρτον. Εξαιρετική σοβαρότητα δείχνει φέτος η Πόρτ Βέιλ και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, ούσα στη δεύτερη θέση. Η Μπέρτον παραμένει χωρίς νίκη, με το επιθετικό της πρόβλημα να είναι εμφανές. Σφιχτές ομάδες έκαστες, μεγάλη εντύπωση μου έκανε ο άσος που παραμένει ακόμη κοντά στο διπλασιασμό. Όλα συνηγορούν σε ακόμη μία νίκη της Πόρτ Βέιλ, αλλά προτιμώ να ποντάρω σε απλά ένα γκολ των γηπεδούχων. Ομάδα δευτέρου ημιχρόνου με σφιχτή προσέγγιση η Πορτ Βέιλ, θα πάρει το ποντάρισμα μου και θα μπει στη δυάδα μου.

Διπλασιάζει η ΠρέστονΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Διπλασιάζει η Πρέστον

Μονό
21:45

Πρέστον – Μπέρμιγχαμ

1

2.25
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
21:45

Σοαυθάμπτον – Ίπσουιτς

Goal/goal

1.50
21:45

Πορτ Βέιλ – Μπέρτον

Πορτ Βέιλ να σκοράρει στο 2ο ημίχρ.

1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending