Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

  • «Αλλιάνζ Αρένα» (75.024), Μόναχο.
  • Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ.
  • Σε επίσημα παιχνίδια η Μπάγερν έχει απολογισμό 4-5-2 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Εντός έδρας η Μπάγερν έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα κόντρα στη Γιουνάιτεντ.
  • Σε εννέα από τα έντεκα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal, ενώ σε επτά από αυτά συνδυάστηκε με το over 2,5.
  • Η Μπάγερν μετρά 25 νίκες, 19 ισοπαλίες και 18 ήττες απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία, την στιγμή που η Γιουνάιτεντ έχει απολογισμό 16-8-9 κόντρα σε ομάδες από τη Γερμανία.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Η… μόνιμη πρωταθλήτρια Γερμανίας επιστρέφει στο Champions League με στόχο την έβδομη κατάκτηση του τροπαίου. Πέρσι αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη μετέπειτα νικήτρια του θεσμού, Μάντσεστερ Σίτι, με την απόλυση του Νάγκελσμαν να έρχεται στο λάθος σημείο χρονικά. Φέτος με τον Τούχελ στο τιμόνι είναι ένα από τα φαβορί, δεύτερο για την ακρίβεια σύμφωνα με τους μπουκ. Ξεκίνησε ικανοποιητικά την σεζόν με τρεις νίκες (Βέρντερ 0-4, Άουγκσμπουργκ 3-1, Γκλάντμπαχ 1-2) πριν έρθει η εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί κυριάρχησαν και προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ από τους Κέιν (7′) και Γκορέτσκα (86′), όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν πάντα την απάντηση με γκολ του Γκριμάλντο με φάουλ στο 24′ και με πέναλτι του Παλάσιος στο 90+4′.

Stat attack: Και στα πέντε επίσημα ματς της για φέτος έχει επιβεβαιωθεί το over 2,5, ενώ στα τελευταία τέσσερα σημειώθηκαν over 3,5 τέρματα.

Απουσίες: Δεδομένες οι απουσίες των Νόιερ, Γκερέρο και Κομάν, ενώ αμφίβολος είναι για το αποψινό παιχνίδι κι ο Κίμιχ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ούλραϊχ – Μαζραουί, Ουπαμεκανό, Κιμ Μιν-Τζάε, Ντέιβις – Γκορέτσκα, Λάιμερ – Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι – Κέιν.

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά από μια πολύ πετυχημένη πρώτη σεζόν με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στους ομίλους του Champions League. Μαζεύοντας 75 βαθμούς, οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ με την κατάκτηση του Carabao Cup πήραν και το πρώτο τους τρόπαιο μετά από έξι χρόνια. Φέτος, πάντως, το ξεκίνημα δε θυμίζει καθόλου την περσινή χρονιά. Η Γιουνάιτεντ έχει δύο νίκες και τρεις ήττες στο ξεκίνημα της Premier League, με πιο πρόσφατο το εντός έδρας 3-1 από την Μπράιτον. Οι «γλάροι» προηγήθηκαν στο 20′ με τον Γουέλμπεκ να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του, και για λίγα χιλιοστά η μπάλα πέρασε τη γραμμή του άουτ στην ασίστ του Ράσφορντ για το 1-1 του Χόιλουντ, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί. Ο Γκρος διατήρησε την εξαιρετική του παράδοση κόντρα στην ομάδα του Μάντσεστερ σκοράροντας για μία ακόμη φορά απέναντί της για το 0-2 (53′), και ο Ζοάο Πέδρο πέτυχε το τρίτο γκολ της Μπράιτον στο 71′. Το μόνο που κατάφερε η Γιουνάιτεντ ήταν να μειώσει με τον Μεϊμπρί δύο λεπτά αργότερα.

Stat attack: Μετρά τρία συνεχόμενα goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Εκτός οι Σο, Άντονι, Σάντσο, Γουάν-Μπισάκα, Μαλάσια, Μαϊνού και Χίτον, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή και για τους Άμραμπατ, Βαράν και Μάουντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονανά – Νταλότ, Λίντελοφ, Λ. Μαρτίνεζ, Ρεγκιλόν – Κασεμίρο, Έρικσεν – Γκαρνάτσο, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Χόιλουντ.

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μπάγερν Μονάχου – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χωρίς καν να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της μέχρι στιγμής η Μπάγερν, αποτελεί το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Η Γιουνάιτεντ παραπαίει, έχει πλήθος απουσιών και το κλίμα στο στρατόπεδό της είναι πολύ κακό. Θα χρειαστεί μια μεγάλη εμφάνιση για να πάρει έστω τον βαθμό και δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει. Το combo 1 & over 2,5 στο 2.10 της Novibet μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Περισσότερα

Click to comment

Trending