Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Δώρο» το 2.04 στη Μαδρίτη #Bats

προγνωστικά

Στα γκολ ποντάρει απόψε ο #Bats με δύο επιλογές από την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το βάρος για σήμερα πέφτει στα ματς του τρίτου ομίλου, με προγνωστικά που ξεπερνούν τον διπλασιασμό σε Μαδρίτη και Μπράγκα.

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου

Δε θα ήταν άδικο να πούμε ότι η καρδιά του Champions League χτυπά στη Μαδρίτη. Η πολυνίκης του θεσμού, Ρεάλ, ξεκινά τη φετινή της πορεία με το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου και πάει για το 15ο τρόπαιο. Η πρεμιέρα επιφυλάσσει διάφορους κινδύνους για τους «μερένγκες», αφού μόνο αμελητέα δύναμη δεν είναι οι Γερμανοί. Εντούτοις, είναι ένα ματς που η «βασίλισσα» είναι το φαβορί και αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεδομένου ότι η Ουνιόν είναι και πρωτάρα στη διοργάνωση, ίσως το χάσμα μεταξύ των δύο ομάδων να αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Ωστόσο, ένα πράγμα που μας τράβηξε την προσοχή είναι η απόδοση στο αμφίτερμα. Για μια Ρεάλ που έχει δεχτεί γκολ σε τρία από τα πέντε φετινά της ματς (με 2/2 εντός έδρας), αλλά και μια Ουνιόν που σε τέσσερις αγωνιστικές στη Γερμανία έχει σκοράρει εννιά φορές, τα επίπεδα του διπλασιασμού μοιάζουν να αδικούν τους φιλοξενούμενους. Μην ξεχνάμε πως ο Αντσελότι δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κουρτουά, τον Μιλιτάο, τον Καρβαχάλ και τον Μεντί. Αξίζει, επομένως, να πάμε με το goal/goal στο 2.04 του Betshop.

Μπράγκα – Νάπολι

Στο έτερο ματς του ομίλου η Μπράγκα υποδέχεται τη Νάπολι. Αφού απέκλεισε την Μπάτσκα Τόπολα (αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League) και τον Παναθηναϊκό, με 4/4 νίκες, η πορτογαλική ομάδα επέστρεψε στη μεγάλη σκηνή μετά από έντεκα χρόνια. Προφανώς και αποτελεί αουτσάιντερ για την πρόκριση, ειδικά όταν στον όμιλο βρίσκεται ένα μεγαθήριο όπως η Ρεάλ. Παρόλα αυτά, η φετινή Νάπολι μοιάζει σίγουρα πιο ευάλωτη από την περσινή. Η αμυντική συμπεριφορά των Ιταλών προβληματίζει μέχρι στιγμής και η επίθεση δε φαίνεται ικανή να… βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά κάθε φορά.

Δυνατή αποστολή για το σύνολο του Γκαρσία η αποψινή και είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψει κανείς το που θα κάτσει η μπίλια. Αυτό που μας έχουν δείξει οι δύο ομάδες μέχρι στιγμής είναι ότι έχουν μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα αλλά παρουσιάζουν θέματα στα μετόπισθεν. Αμφότερες κερδίζουν (και χάνουν) με την επίθεση, οπότε δύσκολα η αναμέτρησή τους θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα από πλευράς γκολ. Υπάρχει αξία στο 2.18 της WinMasters για το goal/goal & over 2,5.

«Δώρο» το 2.04 στη ΜαδρίτηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!«Δώρο» το 2.04 στη Μαδρίτη

Μονό
19:45

Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου

Goal/goal

2.04
BET: 30 units
Combo
22:00

Μπράγκα – Νάπολι

Goal/goal & over 2,5

2.18
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending