Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπράιτον – ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπράιτον – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπράιτον – ΑΕΚ προγνωστικά

  • «Στάδιο Άμεξ» (31.800), Μπράιτον και Χοβ.
  • Διαιτητής: Κρίστο Τόβερ.
  • Η ΑΕΚ έχει απολογισμό 3-0-9 απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία.
  • Εκτός έδρας η ΑΕΚ έχει μία νίκη και πέντε ήττες κόντρα σε αγγλικές ομάδες, ενώ σε πέντε από αυτά τα έξι ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Ρεπορτάζ Μπράιτον

Στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας της η Μπράιτον κατέλαβε την έκτη θέση στην Premier League, κι έτσι εξασφάλισε για πρώτη φορά την ευρωπαϊκή έξοδο. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι βρίσκεται σε μια συνεχή ανοδική πορεία, και παρότι έχασε τους δύο βασικούς πυλώνες της στα χαφ, παραμένει πολύ δυνατή. Μετρά τέσσερις νίκες στα πέντε ματς που έχει παίξει φέτος στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτήν απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν πέρασε νικηφόρα από το «Ολντ Τράφορντ». Οι Γουέλμπεκ (20′), Γκρος (53′) και Ζοάο Πέδρο (71′) της έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων, με τους γηπεδούχους απλώς να μειώνουν στο 73′ για το τελικό 1-3.

Stat attack: Και στα πέντε επίσημα ματς της για φέτος έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Στα «πιτς» βρίσκονται οι Εστουπινιάν, Ενσίσο, Μόντερ και Μαρτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φερτμπρούγκεν – Φέλτμαν, Φαν Χέκε, Γουέμπστερ, Λάμπτεϊ – Νταχούντ, Γκρος – Αντινγκρά, Ζοάο Πέδρο, Φάτι – Φέργκιουσον.

Μπράιτον - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μπράιτον - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Μία πρόκριση και έναν αποκλεισμό είχε ως απολογισμό στα προκριματικά του Champions League η ΑΕΚ, η οποία παρότι βρέθηκε κοντά δεν κατάφερε να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μετά το έπος της «Αγιάς Σοφιάς» απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έκανε ζευγαρωτές ήττες από την πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ (1-0 εκτός, 2-1 εντός), και επομένως συνεχίζει στο Europa League. Η κληρωτίδα δεν της έκανε το χατίρι, καθώς την οδήγησε στον όμιλο του «θανάτου», με αντιπάλους την Μπράιτον, τον Άγιαξ και τη Μαρσέιγ. Πριν τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και έφτασε τους πέντε βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές. Ο Πόνσε την έβαλε μπροστά στο σκορ με το πρώτο γκολ μετά την επιστροφή του, όμως οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν στο 38′ με τον Ελ Κααμπί. Λίγα πράγματα είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο, με κορυφαία στιγμή το γκολ του Αραούχο στο 59′ που ακυρώθηκε επειδή ο Πινέδα έκανε χέρι στην αρχή της φάσης.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ και στα επτά φετινά επίσημα ματς της.

Απουσίες: Μετά τον Βίντα, και ο Μουκουντί έμεινε εκτός αφήνοντας τον Αλμέιδα χωρίς βασικό στόπερ. Στα θετικά η επιστροφή των Γκατσίνοβιτς και Λιβάι Γκαρσία στην αποστολή, με τον δεύτερο πάντως να μην είναι 100% ότι θα αγωνιστεί. Μακροχρόνια απών ο Φερνάντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μοχαμαντί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Γιόνσον, Άμραμπατ – Λ. Γκαρσία, Πόνσε.

Μπράιτον - ΑΕΚ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Μπράιτον – ΑΕΚ

Με τα δύο βασικά της στόπερ εκτός, η ΑΕΚ θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο στην έδρα της Μπράιτον. Όσο στερούνται εμπειρίας στην Ευρώπη οι Άγγλοι, κερδίζουν σε ποιότητα. Θα θελήσουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους φόρμα επιθετικά και να ξεκινήσουν με μια ευρεία νίκη. Παράλληλα, ίσως η Ένωση εκμεταλλευτεί τα θέματα που έχουν οι γηπεδούχοι στην άμυνα και καταφέρει να βρει δίχτυα, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Σε κάθε περίπτωση, το over 3,5 στο 2.35 της Novibet αποτελεί τη βασική μας επιλογή.

Παράλληλα, αξίζει ποντάρισμα και στον διπλασιασμό της Novibet για το να βρει δίχτυα ο Φέργκιουσον. Ο 18χρονος επέστρεψε από τραυματισμό παίρνοντας λίγα λεπτά συμμετοχής στο ματς πρωταθλήματος, και σήμερα λογικά θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Περισσότερα

Click to comment

Trending