Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το βήμα παραπάνω ο Παναθηναϊκός #Bats

Πέντε προτάσεις έχει από την πρεμιέρα του Europa και του Conference League o #Bats, με αποδόσεις έως 2.28.

Η μάχη του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ ξεχωρίζει στην σημερινή μας στήλη. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά για αυτή την Πέμπτη.

Προγνωστικά: ΛΑΣΚ Λιντζ – Λίβερπουλ

Στην Αυστρία και την έδρα της ΛΑΣΚ Λιντζ ξεκινά την πορεία της στο Europa League η Λίβερπουλ. Μετά από έξι συνεχόμενες χρονιές στο Champions League, η πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα έφερε την ομάδα ξανά στο Europa League. Προφανώς και οι «κόκκινοι» αποτελούν το φαβορί για την κατάκτηση, όμως υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστεί να το «θυσιάσουν» αυτή τη διοργάνωση αν παραμείνουν μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αυτή την στιγμή πάντως, η Λίβερπουλ θα δώσει όλη την προσοχή της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ακόμα και με το ενδεχόμενο ο Κλοπ να κάνει ροτέισον, παραμένει η δυνατότερη ομάδα του ομίλου και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά. Η σημερινή αντίπαλός της είναι σε αρκετά καλή φόρμα, όμως συγκριτικά δεν τίθεται θέμα ποιότητας. Σε τρία από τα φετινά πέντε ματς, η Λίβερπουλ πέτυχε τρία γκολ. Γιατί όχι και απόψε; Στο 2.20 τιμάται από τη WinMasters το over 2,5 των φιλοξενούμενων.

Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι γεγονός! Οι «πράσινοι» πήραν δύο σημαντικές προκρίσεις κόντρα σε Ντνίπρο και Μαρσέιγ και αν ήταν πιο αποτελεσματικοί κόντρα στην Μπράγκα ίσως να είχαν διεκδικήσει την πρόκριση στο Champions League. Η πρεμιέρα απέναντι στη Βιγιαρεάλ θα δείξει εν πολλοίς αν το σύνολο του Γιοβάνοβιτς μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω και να βρεθεί στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Παναθηναϊκός πατάει αρκετά καλό, με το πρόσφατο 5-0 στην έδρα του Παναιτωλικού να γεμίζει αισιοδοξία τον κόσμο του.

Αντιθέτως, η Βιγιαρεάλ βρίσκεται σε μια αρκετά περίεργη φάση. Η απόλυση του Σετιέν μετά από τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές έφερε τον Πατσέτα στον πάγκο του «κίτρινου υποβρυχίου». Ο 55χρονος αποτελεί επιλογή ρίσκου, καθώς όχι μόνο δεν έχει προπονήσει ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη, αλλά κατάφερε μόνο με την Ουέσκα και τη Βαγιαδολίδ να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Η αστάθεια κι έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας των φιλοξενούμενων μας κατευθύνουν προς τα αριστερά. Καθαρά λόγω ποιότητας όμως, θα πάμε με κάλυψη, επιλέγοντας το combo 1Χ & over 1,5 στο 2.25.

ΖρίνσκιΆλκμααρ

Για τον πέμπτο όμιλο του Conference League, η Ζρίνσκι αντιμετωπίζει την Άλκμααρ στο Μόσταρ. Ματς με ξεκάθαρο φαβορί τους Ολλανδούς. Στόχος για την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη είναι οπωσδήποτε η πρόκριση στην επόμενη φάση. Η πρώτη θέση αποτελεί πολύ δύσκολο εγχείρημα βέβαια, καθώς στον όμιλο υπάρχει κι η Άστον Βίλα. Αν θέλουν να πετύχουν το ελάχιστο απαιτούμενο οι «τυροκέφαλοι», πρέπει ματς όπως το σημερινό να τα κερδίζουν άνετα. Αυτό περιμένουμε να συμβεί, με το διπλό να δίνεται στο -δεδομένων των συνθηκών- πολύ υψηλό 1.76 από τη Novibet. Με το ξεκίνημα που έχει κάνει στην σεζόν η Άλκμααρ και τη διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, δύσκολα μπορούν οι γηπεδούχοι να πάρουν κάτι από το παιχνίδι.

Προγνωστικά: Αλάνθαστα τα φαβορί

Η Φενέρμπαχτσε, ένα από τα μεγάλα ονόματα όσον αφορά τη μάχη για την κατάκτηση του Conference League, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στους ομίλους με το εντός έδρας ματς κόντρα στη Νόρτζελαντ. Οι Δανοί αποτελούν μια δυνατή ομάδα που έχει απολογισμό 9-2-1 στα επίσημα ματς της μέχρι στιγμής στην σεζόν. Από την πλευρά της η τουρκική ομάδα έχει μόνο νίκες στα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει. Δε θα είναι εύκολη η αποστολή της, αλλά ποιότητα και έδρα μπορούν να την οδηγήσουν στο 11/11. Σε απόδοση 1.56 βρίσκουμε τον άσο στη Novibet.

Για τον δεύτερο όμιλο της ίδιας διοργάνωσης, η Ζόρια Λουχάνσκ αντιμετωπίζει τη Γάνδη. Οι Ουκρανοί θέλουν μια μικρή υπέρβαση για να προκριθούν σε όμιλο που εκτός από τους Βέλγους υπάρχει κι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αντιθέτως η ομάδα της Γάνδης θα διεκδικήσει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16». Αρκετά ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι που έχουν ξεκινήσει πολύ ελπιδοφόρα τη χρονιά. Θα τους στηρίξουμε επιλέγοντας το διπλό στο 1.46 της Novibet, επομένως η δυάδα μας φτάνει το 2.28.

Για το βήμα παραπάνω ο ΠαναθηναϊκόςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Για το βήμα παραπάνω ο Παναθηναϊκός

Γουέστ Χαμ – Μπάτσκα Τόπολα

Κλείνουμε με ματς από τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League. Γολιάθ εναντίον Δαβίδ, ή πιο απλά Γουέστ Χαμ εναντίον Μπάτσκα Τόπολα. Ευκαιρία για τους Άγγλους να κάνουν εκτεταμένο ροτέισον πριν το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος στο «Άνφιλντ» με τη Λίβερπουλ. Η διαφορά δυναμικότητας είναι χαοτική και μόνο οι πιθανές αλλαγές του Μόγιες μπορούν να τη γεφυρώσουν σε έναν βαθμό. Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κι ίσως αυτό τους δώσει αυτοπεποίθηση για να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα στο Λονδίνο. Ο ρυθμός θα είναι υψηλός και τα «σφυριά» θα κοιτάξουν να καθαρίσουν το ματς από νωρίς. Γι’ αυτό κι εμείς θα επιλέξουμε το over 1,5 ημιχρόνου, με απόδοση 2.05.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 224 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending