Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με διπλασιασμούς σε Γαλλία και Ιταλία #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από το πρωτάθλημα της Γαλλίας, αλλά και τον ημιτελικό του ιταλικού Super Cup.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μετά από ένα φανταστικό στοιχηματικά Παγκόσμιο Κύπελλο, επιστρέφουμε με προγνωστικά μπάσκετ από τις εγχώριες διοργανώσεις. Η σεζόν ξεκινάει σιγά – σιγά. Ήδη στη Γαλλία παρακολουθούμε τις πρώτες αγωνιστικές, ενώ στην Ιταλία διεξάγεται το Super Cup.

Με διπλασιασμούς σε Γαλλία και ΙταλίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με διπλασιασμούς σε Γαλλία και Ιταλία

Προγνωστικά μπάσκετ: Γαλλικά φαβορί

Ξεκινάμε από την γαλλική Pro A, με τη 2η αγωνιστική να έχει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Πρώτη στάση στην αναμέτρηση της Σαν Κεντάν (θα τη δείτε γραμμένη με διαφορετικούς τρόπους λόγω της γαλλικής προφοράς) με την Παρί. Οι νεοφώτιστοι ξεκίνησαν με το δεξί, κερδίζοντας εκτός έδρας τη Μπουλόν Λεβαλουά. Δυνατά όμως ξεκίνησε και η Παρί, επικρατώντας άνετα της Ντιζόν με πρωταγωνιστές τους Σορτς και Χαϊφί. Ο τελευταίος, γνωστό πουλέν της στήλης, μας πλήρωσε στην πρεμιέρα μέσω telegram. Δεδομένα πιο ποιοτικό σύνολο η Παρί, που στοχεύει ψηλά και τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζει. Θα πάμε με το διπλό με χάντικαπ.

Με παρόμοια λογική θα κινηθούμε και στο παιχνίδι της Γκράβελιν με τη Βιλερμπάν. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Αντά Μπλουά, ενώ η παρέα του Ντε Κολό έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει άνετα τη Λε Μαν. Διαφορά επιπέδου και σε αυτό το ματς. Επιπλέον η Βιλερμπάν έχει 3/4 νίκες σε αυτό το γήπεδο στα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Περιμένω να επαληθευτεί το διπλό, ίσως και με διψήφια διαφορά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PREGAME & LIVE ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ TELEGRAM

Προβάδισμα στην πιο έτοιμη

Κλείνουμε με τον πρώτο ημιτελικό του ιταλικού Super Cup. Η Αρμάνι αντιμετωπίζει τη Βίρτους, με το νικητή να γίνεται αυτόματα φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Αφενός, η ομάδα του Μιλάνο ενισχύθηκε με τον Μίροτιτς, χωρίς να χάσει το βασικό κορμό της. Αφετέρου, η Μπολόνια έχασε βασικά γρανάζια της μηχανής της και άλλαξε προπονητή πριν λίγες ημέρες. Μεταξύ άλλων, τα αναλύσαμε και στο αφιέρωμα της Euroleague. Θεωρώ πως η Αρμάνι υπερέχει αυτή τη στιγμή σε ποιότητα και συνοχή και θα πάρω τον άσο.

Δυάδα απόδοσης 2.22
19:00

Αρμάνι Μιλάνο – Βίρτους Μπολόνια

1 (-1,5)

1.49
22:00

Γκράβελιν – Βιλερμπάν

2 (-2,5)

1.49
BET: 25 units
Μονό
19:30

Σαν Κεντάν – Παρί

2 (-3,5)

1.91
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 5.02
19:30

Σαν Κεντάν – Παρί

2 (-6,5)

2.38
22:00

Γκράβελιν – Βιλερμπάν

2 (-9,5)

2.11
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending