Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νέτο και μομέντουμ στο 4.33 #JimTsilo

Προγνωστικά Αγγλίας από τον #JimTsilo με επιλογές σε σημεία, γκολ και ειδικά στοιχήματα από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Θετικά έκλεισε η τελευταία στήλη με την έστω και δύσκολη νίκη της Πρέστον. Η Σαουθάμπτον δε σκόραρε, πέρασε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο της Πορτ Βέιλ, αλλά μας χάλασε την δυάδα.  Πλήρες το πρόγραμμα σήμερα Σάββατο, πιστεύω να βγούμε ασπροπρόσωποι στα προγνωστικά Αγγλίας. Πάμε στο ψητό.

Προγνωστικά Αγγλίας: Άλλο επίπεδο οι «αλεπούδες»

Εκκίνηση από την Championhip και το παιχνίδι Λέστερ – Μπρίστολ Σίτι. Μονάχα μια ήττα και έξι νίκες σε επτά παιχνίδια για τη Λέστερ, η οποία κυνηγά την άμεση επάνοδο στο Premier. Η αλήθεια είναι πως το ρόστερ και η δυναμική της είναι υπέρ αρκετά για τη κατηγορία. Η Μπρίστολ πραγματοποιεί θετικό ξεκίνημα στη σεζόν, με τον Νίγκελ Πίρσον ο οποίος έχει κάνει δύο περάσματα από τον πάγκο της Λέστερ, να κάνει καλή δουλειά. Φυσικά δεν θα είναι «βόλτα στο πάρκο» το ματς για την Λέστερ, με την Μπρίστολ χωρίς ήττα στα τρία φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της. Πάντως όπως απέδειξε και απέναντι στην ισχυρή Νόριτς έχει ακόμη τη δυναμική της Premier και μπορεί να κάνει… κουμάντο στη κατηγορία και θα πάρει το ποντάρισμα μου σε combo με γκολ. 

Safe δυάδα βάσει μομέντουμ και δυναμικής

Στη League Two η Κρου φιλοξενεί την Κόλτσεστερ. Παραμένει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας η Κρου η οποία κάνει δυνατή αρχή στη σεζόν με μονάχα μια ήττα σε οκτώ παιχνίδια. Η Κόλτσεστερ συνεχίζει να δείχνει αλλοπρόσαλλο πρόσωπο χωρίς σταθερότητα στα παιχνίδια της και έχει ήδη τέσσερις ήττες. Μεγάλος ο άσος στα μάτια μου, κυρίως γιατί η Κρου δείχνει σαφέστατα πιο ομάδα από τη Κόλτσεστερ, είναι παραγωγικότερη στο γήπεδο και εντός έδρας δεν έχει ηττηθεί από αρκετά καλύτερες ομάδες. Προτιμώ πάντως να είμαι καλυμμένος με διπλή ευκαιρία γιατί για Αγγλία μιλάμε παίδες. 

Συνέχεια στην ίδια κατηγορία με το παιχνίδι Χάρογκεϊτ Τάουν – Σάλφορντ Σίτι. Κακό ξεκίνημα στη σεζόν και για τις δύο ομάδες, οι οποίες αδυνατούν να βρουν ρυθμό. Και αν για τη Χάρογκεϊτ δεν αποτελεί είδηση για την ποιοτική Σάλφορντ αυτό αποτελεί πρόβλημα. Για να μην πολυλογώ αναμένω σιγά σιγά η Σάλφορντ να κάνει ντεμαράζ με θετικά αποτελέσματα. Η έδρα της Χάρογκεϊτ είναι αρκετά φιλόξενη για τη Σάλφορντ και φυσικά παίρνει το ποντάρισμα μου έστω και σε διπλή ευκαιρία.

Προγνωστικά Αγγλίας: Ντέρμπι στο διπλασιασμό

Στην League One η Καρλάιλ αντιμετωπίζει την Ντέρμπι. Αισίως τρία σερί αήττητη (μια νίκη, δύο ισοπαλίες) η νεοφώτιστη Καρλάιλ, η οποία αναμενόμενα έχει αρκετά σφιχτή αντιμετώπιση στα παιχνίδια της έως τώρα. Η Ντέρμπι πασχίζει να φτιάξει μομέντουμ, αλλά από αρχές Σεπτέμβρη η εικόνα της είναι σαφέστατα θετική. Πιο χαμηλά το περίμενα το διπλό, κυρίως γιατί ποιοτικά υπάρχει διαφορά. Η Καρλάιλ θα την δυσκολέψει με τη σφιχτή προσέγγιση της, αλλά για μια Ντέρμπι ολοένα και καλύτερη το διπλό στο 2.10 μπαίνει στις επιλογές μου. 

Με Νέτο στο 4.33

Στη Premier τώρα η νεοφώτιστη Λούτον φιλοξενεί την Γουλβς. Η Λούτον πολύ λογικά έχει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή στην Premier. Παρόλα αυτά σιγά σιγά δείχνει να προσαρμόζεται στη διαφορά δυναμικής που πρέπει να καλύψει. Για τη Γουλβς είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, αφού πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν με μια νίκη και τέσσερις ήττες. Με τη Λίβερπουλ ήταν εξαιρετική για ένα ημίχρονο, αυτό θέλει να κρατήσει και θα ψάξει ένα restart απέναντι στους νεοφώτιστους. Υπάρχει διαφορά ποιότητας, λογικά η Γουλβς θα πιέσει πάρα πολύ τα καρέ της Λούτον. Ο Νέτο αποτελεί τη κινητήριο δύναμη επιθετικά για τη Γουλβς, δε θα μου κάνει εντύπωση να πάρει αρκετές προσπάθειες απέναντι σε μια ομάδα που θα αμύνεται στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Νέτο και μομέντουμ στο 4.33ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Νέτο και μομέντουμ στο 4.33

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending