Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σπάει το «ρόδι» στο 2.35 #Bats

Με τέσσερις προτάσεις από Γερμανία και Αγγλία επιστρέφει ο #Bats, σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά σε γκολ με υψηλά όρια, αλλά και σε αουτσάιντερ μέχρι το 2.70 περιλαμβάνει η σημερινή στήλη.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Μπόχουμ

Το 2-2 της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λεβερκούζεν «φρέναρε» την Μπάγερν, που μέχρι τότε είχε το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα. Ακολούθησε κι η νίκη με 4-3 απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρεμιέρα του Champions League, με τους Βαυαρούς να συνεχίζουν όπως ξεκίνησαν την σεζόν. Τα αποτελέσματα έρχονται, τα γκολ επίσης βροχή, αλλά… κάτι λείπει. Σίγουρα η αστάθεια στα μετόπισθεν αποτελεί πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.

Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί κι η Μπόχουμ, η οποία μετά την «σφαλιάρα» με 5-0 στην πρώτη αγωνιστική από την Στουτγκάρδη έχει τέσσερις σερί ισοπαλίες. Δυσκολία στο σκοράρισμα δεν αντιμετωπίζει, αμυντικά είναι αδύναμη, και μπορεί να συμβάλλει σε ένα ματς με πολλά γκολ. Στο 2.28 τιμάται από το Betshop το over 4,5.

Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Μάντσεστερ Σίτι παρέμεινε η μόνη ομάδα που έχει μόνο νίκες στην Premier League, μετά το 3-1 επί της Γουέστ Χαμ εκτός έδρας. Παρότι δέχτηκε γκολ πρώτη, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στην ανατροπή. Το ίδιο συνέβη και μεσοβδόμαδα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League, με τους «πολίτες» να επικρατούν με το ίδιο σκορ εντός έδρας αφού οι Σέρβοι προηγήθηκαν.

Στα δύο αυτά ματς η Σίτι έκανε συνολικά 66 (!) τελικές, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα επιθετικά. Σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα που έχει ζορίσει Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα πήρε διπλό στην έδρα της Τσέλσι. Θα χρειαστεί, επομένως, να βάλει τα δυνατά της για να πάρει τη νίκη. Αναμένεται ματς υψηλού ρυθμού κι έτσι το over 3,5 αποκτά αξία στο 2.15 της Fonbet.

Λούτον – Γουλβς

Σε κανένα από τα δύο στρατόπεδα της αναμέτρησης Λούτον – Γουλβς δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα. Οι γηπεδούχοι στη μεγάλη επιστροφή τους στην πρώτη κατηγορία δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, χάνοντας και τα τέσσερα ματς που έχουν παίξει. Πλέον αποτελούν τη μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στην Premier League.

Από την άλλη, η Γουλβς μετρά μία νίκη και τέσσερις ήττες. Μετά το εντός έδρας 3-1 από τη Λίβερπουλ έφτασε τα έντεκα γκολ παθητικό, δεύτερη χειρότερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα. Κακή η ψυχολογία στην πλευρά των «λύκων» που μπορεί να υπερέχουν σε ποιότητα της σημερινής αντιπάλου, αλλά ακόμα ψάχνονται αγωνιστικά. Η Λούτον δε γίνεται να χάνει συνέχεια, και ένα τέτοιο ματς μπροστά στο κοινό της αποτελεί ευκαιρία για να σπάσει το «ρόδι». Θα στηρίξουμε την έδρα, μας αρκεί το 2.35 για τον άσο draw no bet από το Betshop.

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κλείνουμε με το τελευταίο ματς της ημέρας για την Premier League. Μπέρνλι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Τερφ Μουρ», με δύο ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά την σεζόν. Ο βαθμός που πήραν οι γηπεδούχοι στην έδρα της Νότιγχαμ την προηγούμενη αγωνιστική είναι και ο πρώτος στην σεζόν, για την ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στην Premier League. Εντός έδρας έχει ήδη διασυρθεί από Μάντσεστερ Σίτι (0-3) και Τότεναμ (2-5), οπότε πρέπει να κάνει το βήμα παραπάνω. Ίσως το ματς απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» να αποτελεί ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας.

Σπάει το «ρόδι» στο 2.35ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σπάει το «ρόδι» στο 2.35

Προφανώς η ομάδα του Τεν Χαγκ είναι το φαβορί και έχει μεγαλύτερη ποιότητα, όμως οι πολλοί τραυματισμοί και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα κάνουν πολύ δυσκολότερη την αποστολή της. Η πίεση είναι τεράστια και η ομάδα του Μάντσεστερ δε μοιάζει ικανή να τη διαχειριστεί. Αξίζει να ρισκάρουμε και να στηρίξουμε τους γηπεδούχους, με το combo 1Χ & over 1,5 να πληρώνει 2.70 στη Fonbet.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending