Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στήριξη σε ποιότητα και φιλοξενούμενους στο 2.00 #Jimandrez

Βόμβες στοίχημα

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και προγνωστικά από Αγγλία και Ιταλία που κρύβουν αξία και βρίσκονται στο 2.00

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου απόψε και ξεκινάμε δυναμικά την ανάλυση των αγώνων της σημερινής ημέρας. Δύο προγνωστικά, καλοπληρωμένα και… με στήριξη σε φιλοξενούμενους. Πάμε να δούμε τι έχει και απόψε.

Προγνωστικά: Η ποιότητα των «Αγίων»

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Σαουθάμπτον. Ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον αφού αμφότερες οι δύο ομάδες ψάχνουν το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι είναι κάκιστοι, δεν έχουν αγωνιστικό πλάνο και ο Μάικλ Κάρικ δείχνει χαμένος. Η ισοπαλία απέναντι στην… τραγική Σέφιλντ Γουενσντέι δείχνει πως η ομάδα έχει τεράστια θέματα, επιθετικά δεν απειλεί (μόλις 0,59xgoals κόντρα σε τρύπια άμυνα) και αμυντικά δεν λένε και πολλά, αφού δεν υπάρχει βάθος. Δύσκολα θα αποφύγει τα σοβαρά προβλήματα παραμονής, εξάλλου έχει μαζέψει δύο βαθμούς όλους κι όλους.

Η Σαουθάμπτον από την άλλη, μπορεί να μην κινδυνεύει αλλά προέρχεται από τρία κακά αποτελέσματα που την κρατούν μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα play-offs, παρουσιάζοντας τεράστια θέματα στα μετόπισθεν και γενικότερα μία εικόνα που δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που ξέραμε κάποτε. Παρόλα αυτά ο νεαρός προπονητής Ράσελ Σμιθ, έχει καλύτερο υλικό στα χέρια του, μεγαλύτερη επιθετική ποιότητα και η λογική λέει πως οι “άγιοι” θέλουν ένα ξέσπασμα.

Στοιχηματικά το διπλό με draw no bet στο 2.00 είναι αξιόλογο αφού οι γηπεδούχοι… δεν έχουν κάποιο plan b.

Για το «σπάσιμο» της κατάρας

Συνεχίζουμε με το Σασουόλο – Γιουβέντους. Παιχνίδι συνάντησης δύο διαφορετικών κόσμων. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ανανέωση, το ότι δε παίζουν Ευρώπη δείχνει κομβικό για την υγεία του εσωτερικού του συλλόγου που στοχεύει στο πρωτάθλημα ξεκάθαρα. Ο Κιέζα είναι φοβερός, ο Βλάχοβιτς έχει… ανέβει και όλα πάνε δεξιά για τον Αλέγκρι. Αντιθέτως οι γηπεδούχοι δεν… μας πείθουν, δεν κρατάνε με τίποτα το μηδέν πίσω και γενικά…. δεν.

Μπορεί να έχουν κάνει πολλές κηδείες στο παρελθόν ωστόσο η Γιουβέντους φέτος μοιάζει ώριμη και καλύτερη για το διπλό που βρίσκουμε… στο 1.82.

Στήριξη σε φιλοξενούμενους και ποιότητα στο 2.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στήριξη σε φιλοξενούμενους και ποιότητα στο 2.00

Μονό
17:00

Μίντλεσμπρο – Σαουθάμπτον

2 dnb

2.00
BET: 15 units
Μονό
19:00

Σασουόλο – Γιουβέντους

2

1.82
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending